Kamaratka

Príspevok v téme: Kamaratka
Kristiankk

Kedze v realite si moc neverim najst kamaratku ( nepacim sa zenam) tak som si skusil najst cez zoznamku. Skusal som dlho ale ziadne dievca mi proste neodpisovalo , napisal som dlhu spravu kde som sa prestavil , mal som vyplneny profil po dlhej dobe ako sa nic nedarilo , s kamosovym suhlasom som si dal jeho fotku. On sa paci zenam asi a profil uplne rovnaky, rovnaka sprava a zeny zacali odpisovat , normalne sa bavit. Takze ked vypadam ako vypadam asi nemam sancu na internete vsak ale asi ani v realite.

Sugardady

Neboj uz zacali na ten ucel vyrabat dekoracnu kozmetiku pre chlapov - by si sa cudoval, ake su baby otrasne skarede ked sa nenamaluju, tqk tonuz dozralo a robi sa to uz aj pre chlapov. Nie je to take napadne ako u zien, ale je to super na oklamanie zien. Podstate budeme robit iba toniste ako ony.

Kristiankk

A odkial to tie zeny vedeli vycitat z tej fotky akoze si neverim ? Pretoze sme mali absolutne uplne totozne fotky , obaja sme tam mali z bicyklovania . Zaujimave to mate potom, ked to takto viete vycitat.

zimba

Treba si veriť viacej vážiť si sám seba a poznať aj svoju hodnotu. Musíš pôsobiť sebavedomejšia a isto ako tu už bolo spomenuté, by si sa mal aj o svoj zovňajšok asi viacej starať,lebo keď sa budeš páčiť sám sebe, budeš príťažlivejší aj pre svoje okolie

zuzanhitka

a co tak so sebou nieco spravit. ako vyplakavat budes podla mna darmo uz na prvy pohlad sam so sebou nie si stotozneni a niekedy fakt len zmena ucesu vie velmi vzhladu pomoct

Letavizu1

eskii prestan tarat, kazdy vie ze zene ak sa nepacis nemas sancu, iba ak si bohaty, peniaze zaokryju vsetko. Okrem toho zeny este velmi radi klamu a zavadzaju a zatlkaju, a ego maju vecsie ako slon. Ak chces mat zenu musis byt bohaty, pekny , a byt dobry otrok , ochotny urobit cokolvek z vlastnej vole co ti zena nariadi,neznasaju ak by to vypadalo ze to je ich vola. Proste stastie si musis kupit, inak ta caka samota a utrpenie,zenam to tak vyhovuje lebo z toho profituju,reci o laske to je iba aby si nebol v obraze , taka omacka na oblbovanie.Zivot bez nich je tazky , to vedia a patricne to vyuzivaju .

eskii

... ono by to v prvom rade chcelo asi si viacej verit... taka otazku ti dam... sam sebe sa pacis, ci mas pocit, ze by si mal na sebe nieco zmenit?..