Korona a tep 130

Príspevok v téme: Korona a tep 130
Simonkasimonka

Pekný večer
Dneska je to štvrtý deň od kedy mam priznaky korony, včera pozitívny test, prvý deň som mala teploty a v kľude tep 120-130. Na druhy deň teplota prešla iba na 37,2 alebo vôbec a tak to je dodnes. No tep mam opäť 120-130 a cítim na celkom tele ako mi buší srdce, doslova nemôžem ležať lebo mi to vadí ako sa celá “klepem” mam závraty. Je tu niekto kto prekonal koronu a mal vysoký pulz ? Mam sa toho pulzu obávať? Teraz keď som začala stresovať veľmi tomu nepridávam ☹️.

daniela2

Som po prekonaní korony s priemerne vážnym priebehom. Pri vysokej teplote som mala pocit, že mi vyskočí srdce z hrude. Stav sa mi prvý týždeň stále zhoršoval, až po 10. dni sa to začalo zlepšovať najmä tým, že sa mi podarilo sa konečne vyspať z tej nekonečnej únavy a bolestí celého tela a mať sa trochu viac k svetu, aj keď mi na večer ešte vystúpila teplota. Nakoniec som dostala aj antibiotiká, a vtedy sa to zlepšovalo rýchlejšie. Lebo že vírus pripraví v organizme také prostredie, že sa rozmnožia aj škodlivé baktérie, tak preto som potom ešte užívala od 7. dňa prepuknutia choroby aj antibiotiká.
Takže potrebuješ: Telefonát s Tvojim lekárom a požiadať o predpis antivirotík, antibiotík zatiaľ nie. Trpezlivosť. Tekutiny. Tíšenie bolestí a vysokej horúčky, Prísne oddychovať a nesnažiť sa robiť zo seba macherku a pokúšať sa upratovať, či niečo podobné. Radšej televízor, kniha.