zápal? spúšťaný chladom, inkontinecia

Príspevok v téme: zápal? spúšťaný chladom, inkontinecia
awesome

Opakovane zápaly močových ciest, ktoré mi spúšťa chlad. Je to veľmi zle, náhle sa pomočujem, doma máme 30stupnov všetci sa potíme nemôžme vetrať kvôli mne. Udržujem to v extrémnom teple-len vtedy sa to nehorsi. Ak som v práci a tam sa mi to rozbehne, do pár hodín močim krv. Bolesti sú nehorázne že ani na nohách stat neviem. Som zúfalá, nemôžem pracovať nemôžem ísť von nemôžem nič. Ani spat pretože mi je tak strašne horúco ale nemôžem sa vyzliekať lebo hneď v momente cítim ako do mňa preniká chlad. Cítim to v okolí zadka ako ľadové kocky, v okolí močovej cesty a na chodidlách...na močenie ma chytí náhle a neudrzim tak už nosím plienky pre dospelých. Prosím stretli ste sa s niečím takým? Čakám na cystoskopiu ktorú mi urobia až keď prídu výsledky z gynekológie 10.1.2022. Tento stav mi trvá už druhý tyzden. Bola som pred rokom preliecena urovaxomom ale zabralo len na chvíľu tak, že keď som ho užívala tak som sa cítila zdravá keď liečba ním skončila opäť sa to ozvalo . Skúšali sme rôzne ATB, najviac mi zaberal ciphin. Ale iba na krátky cas. Z toho lieku sa mi ale rozvinula plesen na nechtoch. Užívam denne d-manozu, pijem minimálne 2,5 litra Prosim poradte. Ja uz nevladzem. Kde mam zavolat? Co mam robit?? Uz nevladzem cakat.

Barciii

musím povedať, že som mala často problémy s močovými cestami a dlho som odkladala vyskúšať liek Wobenzym. Dala som až na odporúčanie svojej novej lekárky. Dokázal to krásne zrovnať a problémy už sa mi nevrátili. Predtým som si na chlad musela dávať veľký pozor, teraz už si postupne môžem dávať aj ľadovú sprchu :)

rosydam

Brace yourself for an unforgettable gaming adventure with watermelonsuikagame.com , where every successful merge is a testament to your strategic finesse and gaming expertise, promising endless opportunities for gaming triumph and victory.