Nevyzerám dobre

Príspevok v téme: Nevyzerám dobre
ugly girl

Zdravím, už dlho sa trápim kvôli budúcnosti. Som uzavretá do seba a cítím sa zle v spoločnosti ľudí. Som v poslednom ročníku strednej školy a bojím sa čo so mnou bude ďalej. Na základke ma spolužiaci každý deň ponižovali lebo som bola škaredá. Dobre nevyzerám ani dnes. Nemám ani veľa kamarátov. Neviem či si vôbec nájdem prácu lebo mám strach z komunikácie z ľudmi. Proste mám pocit že som stratená…

brunetka28

A to je ale asi tvoj subjektívny názor na to ako vyzeráš nie? A základná škola nie je veľmi smerodajná v tom čím by si sa mala riadiť.

martinka27777

nikto podla mna nie je skaredy. je to zvacsa o nizkom sebavedomi, no s tym sa moze vyhrat len sam clovek. niekedy staci mala zmena a clovek sa hned citi inak

daniela2

Ahoj
Moja sesternica bola ako 17 ročná veľmi škaredá. Nijaké vlasy, ťažké akné, navyše alkohol, cigarety.
Potom začala chodiť pravidelne ku kozmetičke každý týždeň na čistenie pleti, alebo pod lampu. Začala chodiť aj do solária. A vieš, čo spravila? urobila si fotky, na ktorých ku podivu vyzerala celkom dobre a prihlásila sa do súťaže krásy. Dostala aj veľa hlasov, lebo to bolo v časopise. Nevyhrala, ale z dediny na ňu hlasovali.
Vieš, čo týmto chcem povedať? Sebavedomie. Dievča nemusí byť pekné, ale ide len o to, predať sa sebavedomím, ako čosi veľmi cenné.
Ale Tvoje psychické spôsobilosti na to teraz ešte nie sú dobré, mala by si si ich nejak posilniť. Navštíviť psychologičku, alebo aj psychiatra, ak je nutné. Tvoje myšlienky mi skôr pripadajú na depresiu a tú treba liečiť.