Ahojte, mam diagnostikovanu panicku poruchu ale cely rok bol pokoj.. teraz asi 4 dni bolesti hlvy v spankoch , tlak na hrudi a guca v krku.. tlaky v hlave atd.. aj s chrbticou mam problem bol som na dornovke predvcerom . Odkedy mam pp vzdy sa sledujem a bojim sa ze mam vysoky tlak alebo vred v pazeraku atd.. myslite si ze to moze byt len prechodne napr depresia zhorsena z kratkych bezslnecnych sni alebo moze to byt ten tlak? Naposledy mi merali v juni (mam paniku z merania tlaku a tlkomera u lekara aj doma) .. ale tlk som mal 130/80 u internistu.. mavam an palenie zahy , pevivo som vylucil a schudol som cca 3,5kg (diétujem) ma niekto podobny problem? Dakujem , zasa sa sledujem a prerasta mi to cez hlavu
Neviem co mi je
Beriem ad sertralin. Dlho bolo vsetko okej ale na jesen sa to nejak zhorisilo.. teraz zasa googlim bolesti hlavy atd.. mam strachnh tlakomeru tak si nemeram a tym padom som
Este viacej nervohny co krd to je vysoky tlak.. ale
Internistka povedala e som zdravy .. to bolo v máji rak dufam ze sa odvtedy nic nezmenilo.. mam doszubanu chrbticu tak mozno aj z toho ma boli hlva na spankoch , dnes aj šija ma boli az dopredu mi to vyzaruje
No a užívaš nejaké lieky proti úzkosti ?
Mal by si si nájsť nejaké hobby, niečo čo by zamestnalo tvoju mysel.