Obsedantno kompulzivna porucha - myslienky

Príspevok v téme: Obsedantno kompulzivna porucha - myslienky
Ardea2021

Dobry den,
obraciam sa na Vas o radu ohladom obsedantno-kompulzivnej poruchy, zaujima ma hlavne nazor/skusenosti inych, ktori si tymto ochorenim presli, vyliecili sa ci sa ich stav zlepsil.

U mna sa jedna o neprijemne permanentne analyzovanie problemov, spojene so spomienkami na minulost - su to vtierave myslienky, ktore ma prepadnu v priebehu dna hocikedy, castokrat sa citim akoby som premyslala nad jednou vecou a niekde v pozadi prebiehali tieto myslienky, unavuje to, nasledne sa citim nervozna, uzkostliva a vykonavam kompulzie - cistenie domacnosti, aut ci obcasne aj seba (niekolko hodin v kupelni). Vracia sa mi to vzdy po unave, ked nespim den-dva dostatocne. V minulosti som nimi trpela tiez, no prisiel vztah, citila som kopec pozitivnych emocii a ochorenie docaste stichlo, lenze po ukonceni vztahu (partner sa nevedel preniest cez jeho traumaticke zazitky, plakaval, mal nizke sebavedomie) sa vsetko vratilo takmer mesiac moj mozog analyzoval vsetko co sa udialo, stale mi to ,,vyhadzoval,, kompulziou bolo studovanie roznych knih o problemoch vo vztahu atd ....

Uz je od rozchodu tri mesiace, citim sa lepsie no obsedantno kompulzivna porucha zostava - uz neriesi mysel vztah (obcas vsak ano) ale nieco ine - napr. pracu, rekonstrukciu bytu ...

Budem velmi rada, za kazdu radu, ktoru dostanem.

Upravila som stravu, odstranila negativnych ludi, zacala novy projekt len tie myslienky ma ubijaju a energiu potrebujem smerovat spravnym smerom :-)

ahjajjaj

Navrhla by som šport a telefonáty s kamarátkami. Prípadne, ak sa vieš sústrediť na čítanie dobrej knihy. To by Ti mohlo odpútať myšlienky. Dobrý je aj internet. V nejakej skupine, kde sa rieši niečo a pripíšeš svoj názor, a čítaš odozvy, či lajky. Alebo si s niekým dopisovať.

shoptramadol

Do you know you can buy Tramadol online legally in USA?

Tramadol is a one-of-a-kind medicine that has a modest mu-opioid impact (in comparison to other opioids) as well as a moderate monoaminergic action (when compared to tricyclic antidepressants). In comparison to tricyclic antidepressants and antiepileptics, tramadol has a more tolerable side-effect. Buy Tramadol 100mg Online relief to Body Pain Tolerance and dependency are unusual therapeutic consequences, however, they are conceivable. Tramadol's effect is not limited to neuropathic pain but also includes the suppression of noxious (nociceptive) sensations, making it one of the four basic pain kinds.

Composition and Description:

Tramadol is a powerful psychoactive medication. The analgesic action appears 15-30 minutes after intake and lasts 6 hours. The medicine can be administered alone or in conjunction with paracetamol. Tramadol is classified as a narcotic substance. Because tramadol is such a powerful medication, you can buy tramadol online without prescription, but it must be used exactly as prescribed. The doctor should decide on the length of treatment. Unauthorized drug use can have significant and life-threatening repercussions. You should avoid driving a car and undertaking work that demands a lot of focus while on Tramadol treatment. Because tramadol is an opioid agonist, it can lead to both mental and physical dependency. This substance is classified as a narcotic by the International Convention. As a result, it is only available with a doctor's prescription, Shop Tramadol online. If it urgently requires you can Buy Tramadol Online Overnight Delivery provided from our website, Only if non-opioid medicines are ineffective to kill pain.

Medication:

For pain treatment, take tramadol by mouth as recommended by your doctor, generally every 4 to 6 hours as needed. Tramadol can be taken with or without meals. If you feel nausea, taking tramadol with food may help. Other strategies to reduce nausea might be discussed with your doctor or pharmacist (such as lying down for 1 to 2 hours with as little head movement as possible). You can buy tramadol online at our website. The dose is determined by your medical condition and treatment response. Your doctor may advise you to start with a low dose of Buy Tramadol Online Cheap and gradually raise it to decrease the chance of adverse effects. Carefully follow your doctor's advice. A daily dosage of 400 milligrams is the maximum advised. The maximum suggested dose for those over the age of 75 is 300 mg per day. Do not raise your tramadol dosage, use it more frequently, or for longer than recommended. When tramadol is prescribed, cease taking it as soon as possible. Buy Tramadol Online Overnight Delivery buy tramadol online buy tramadol without prescription Shop Tramadol.

shoptramadol.net
buy tramadol onlin e without prescription
buy tramadol online
buy tramadol online in USA
buy tramadol online legally
buy tramadol online legally

pupavka18

Áno, my sme prekonali... Úplný základ je skľudnenie celkovo po každej stránke, už som to na zdraví písala...
U teba je ešte všetko čerstvé, chce to čas, keď OCD prišlo, utekali sme doslova preč mimo bydliska, sadli na vlak: proste iný vnem, podľa možnosti okamžite, nám pomohli ale lieky, rozsah nebol v takom malom rozsahu, ako popisuješ,
Sadli do vlaku a akoby to uťalo všetko, tri 4 hodky kľud, akonáhle sme sa blížili k domovu, myšlienky zase v hlave,tlaky a stres nastupoval, a znova to isté,
Skúsili sme ísť do zahraničia a tiež, 80 km od domova vo vlaku, úplne ticho v hlave, úľava, úplne ,akoby to ani nikdy nebolo.vtedy vznikla nádej, že to prejde.
4-5 rokov to trvalo, ale teraz NIČ, spúšťač je stres, nedostatok spánku, tiez máme zavedenú rutinu, lebo ,,sme stále v strehu" celá rodina... Omega 3, komplex vitamínu B, na spanie tiež bylinky=Hypnox Forte od Barnys, najlepšie zloženie pre nás, na deň tiež, ale už nadpis nepamätám,už výťažky zo šafranu, tryptofán, 5htp od jamieson, nie naraz jasne, carnosine, neurol máme stále v pohotovostnom režime ako barličku, ten,čo je zdravý,to nepochopí, aká úľava neskutočná po neurole príde, ale pozor,musí byť človek silný,aby dávky sa nezvyšovali,sám od seba.

Klin klinom...ak to máš v malom rozsahu a si schopná okamžite inú činnosť, ,, zabiješ" to tým, keď aj spievať začneš potichu a chodíš po izbe...no chce to ,,výcvik" doslova+ režim...spánok, rutina, nič, čo nebude rozrusovať a chce to čas, nám pomohol neurol, najmenšia dávka, skludniť, lebo zdravý nepochopí,čo sa deje v hlave a ďalej stupňuje,prerastá do iných zlých horších stavov,
Ak si v tom sama...s kamoškou sa vysmiať, rozprávať, chodiť na denné prechádzky, rýchla chôdza, dobrá nálada a pocity, každý sa bojí psychiatra, aj my...no nakoniec nič iné neostávalo nám...pomohli, no u nás aj iné ešte strašné stavy, problémy, ale chápete? Sme za tým....(jasne nespíme,sme v strehu)

MrkvovyDzus

Týkajú sa tie činnosti, ktoré si nazvala kompulziami, len čistenia?
Čo je ich účelom? Rozptyl od myslenia na minulosť alebo je to skôr o tom, že sa tou danou činnosťou snažíš akoby odvrátiť niečo negatívne, pričom keby danú činnosť nevykonáš, cítila by si úzkosť, výčitky?