Bolesti hlavy

Príspevok v téme: Bolesti hlavy
Kilom

Zdravim, mávam silné bolesti hlavy v polovici ľavej hlavy vždy je to len ľavá strana najme pri oku a okolo oka, strana sa nemení mávam to už asi 8-9 rokov. Bol som 2x na MRI hlavy a všetko ok, očný ok, usno krcny ok, neurologicka povedala ze to môžem mať z krčnej ze tam niečo vidí, ortopéd mi zas povedal ze z krčnej vôbec, ze tam nevidi nic z čoho by mohla hlava bolieť. Bolesť je strašne silná niekedy by som sa najradšej zabit, trvá v priemere 40-80min, zcervenaju sa mi oci, slzia. Upchatý noc mam celoročne. Alergiu nemám na nič, zistili mi histaminovu intoleranciu, ale raz ma to neboli aj niekoľko mesiacov a potom zas ano, a to jedavam to isté, takže z jedla to nemám. Migrény neurologicka vylúčila uz si neviem rady

Kilom

Ešte som zabudol napísať ze ma to bolieva skoro vždy keď si napustim vrelú vaňu 30-40 min vo vani. Ale az ked z nej vyleziem 10min po tom cca. Neviem ci to ma zrovna niečo spoločné s histaminom.

fonte

Z toho jedla to moze byt, ted apravdepodobne aj bude, ale to je len nasledok. Histaminova intolerancia je sekundarny problem.
Mozes mat celiakiu trebars, mnozstvo ludi diagnostikuju aj po 30tke,
alebo iny problem, crevny a nemusi ta ani brucho boliet.
Bohuzial lekari toto absolutne neovladaju, ti ti pomozu len tazko.
Mozes jest kludne to iste a raz ta boliet moze a inokedy nie, lebo mnozstvo histaminu zalezi od vela faktorov, aj stres.
Napr. maso musi byt cerstve, zalezi aj aky druh, ako kto, co toleruje.
Maso cerstve trebars bravcove ma ovela menej histaminu ako odlezane, alebo uvarene, ktore ma 2-3 dni.