Krvacanie po potrate

Príspevok v téme: Krvacanie po potrate
ziena

Dobry den, mala som chemicke tehotenstvo (pravdepodobne). Krvacanie prislo na 4.ty tyzden cyklo v case ocakavanej menstruacie, bolo bezbolestne a ovela slabsie ako bezny menzes, trvalo 5 dni. To, ze som bola tehotna som zistila az na 6.ty den cyklu po skonceni krvacania, lebo mi bolo nevolno, maka som bolestive prsia aj silne bolesti hlavy a moja bazalna teplota vyskocila na 37C (bezne mavam takuto vysoku teplotu az v lutealnej faze, pocas predovulacneho obdobia sa mi drzi pod 36.6C). Test bol pozitivny este dalsie 2 dni, ale na vaginalnom ultrazvuku bola maternica cista a prazdna. Hrubka endometria bola 7.6mm a teda vylucili mimomaternicove tehotenstvo. Na 12.ty den cyklu mi uz vysiel negativny test a klesla aj bazalna teplota do mojho 'normalu'. Co ma vsak znepokojilo je, ze na 13.ty den som po tyzdnovej pauze zacala opät krvacat a trva to uz treti den. Nemam bolesti, ziadne krce. Krv je tmavohneda az tmavocervena, bez vlakien alebo zrazenin. Intenzitou ju mozem prirovnat k miernej menstruacii (ale silnejsie oproti prvemu krvacaniu). Mozem to pokladat za novy cyklus? Nie je to priskoro? Alebo je to pokracovanie potratu? Je mozne, ze vo mne este cosi ostalo a gynekolog to prehliadol? Alebo sa mi zblaznili kompletne hormony? Je to moj druhy potrat v tomto roku. Prvy som mala na konci prveho trimestra a priebeh bol uplne iny. Sice viac bolesti a vlakien, ale krvacala som len 7 dni a koniec. Menstruacia prisla po 4.5 tyzdni a bazalna teplota bola po cely cas normalna ako som vzdy mavala. Som v zahranicii a velmi mi tu bezni doktori nevedia pomoc, odpovede hladaju na googli (je to chore). Zazil niekto nieco podobne?

vorcy

Pay for papers. You don't even imagine how many students from your group and even your college pay for papers. It's not illegal or prohibited, as many people think. I don't even understand who decided that academic assistance is such an important thing? Why do people pay so much attention to something that should be taken for granted? You face a problem, ask someone to solve it, and get the result. Nothing more. www.bestcustomwriting.com

vorcy

Pay for papers. You don't even imagine how many students from your group and even your [url=www.bestcustomwriting.com statement writing service[/url]. It's not illegal or prohibited, as many people think. I don't even understand who decided that academic assistance is such an important thing? Why do people pay so much attention to something that should be taken for granted? You face a problem, ask someone to solve it, and get the result. Nothing more.

vorcy

Pay for papers. You don't even imagine how many students from your group and even your personal statement writing service. It's not illegal or prohibited, as many people think. I don't even understand who decided that academic assistance is such an important thing? Why do people pay so much attention to something that should be taken for granted? You face a problem, ask someone to solve it, and get the result. Nothing more.

daniela2

Ahoj, podľa mňa zbytočne riešiš to, čo nemusíš. Menštruáciu máš mať zhruba každý mesiac. Ak Ti vyše týždňa mešká, vtedy si urobíš test na určenie tehotenstva. Ak je pozitívny, zavoláš gynekológovi, aby Ti určil termín, kedy treba prísť na poradňu. Ak je negatívny - počkáš 5 dní a test zopakuješ.
Myslím, že nejakým tehotenstvom v 1. mesiaci do polovice druhého je zbytočné sa zapodievať a komplikovať si život. Aj tie bazálne teploty mi pripadajú choré, akože si merať. Všetky tieto blbosti si vyhoď z hlavy, a aj možné tehotenstvo. Ak chcete dieťa, nevyrábajte ho naschvál, iba sa tešte jeden z druhého, a tak sa milujte. Ak dieťa vznikne, vznikne, keď nie, máš pred sebou kopu času. Až keď sa 2 roky nedarí, pritom máte intímny styk pravidelne asi 2 x do týždňa, vtedy je potrebné ísť s tým ku gynekológovi. Kvôli dákym chemickým graviditám a podobným nejasným veciam sa nemáš čo ani zapodievať, ani sa nimi rozptyľovať. Takú radu na otehotnenie som počula, že manželia by sa mali milovať v čase menštruácie, jej posledný deň, že sú ženy, ktoré majú väčšiu šancu otehotnieť práve vtedy. Ale to neznamená, že si potom hneď idem kúpiť test. Ten si kúpim až vtedy, keď mi mešká menštruácia aspoň týždeň, alebo aj 10 dní.