Dobry den, mala som chemicke tehotenstvo (pravdepodobne). Krvacanie prislo na 4.ty tyzden cyklo v case ocakavanej menstruacie, bolo bezbolestne a ovela slabsie ako bezny menzes, trvalo 5 dni. To, ze som bola tehotna som zistila az na 6.ty den cyklu po skonceni krvacania, lebo mi bolo nevolno, maka som bolestive prsia aj silne bolesti hlavy a moja bazalna teplota vyskocila na 37C (bezne mavam takuto vysoku teplotu az v lutealnej faze, pocas predovulacneho obdobia sa mi drzi pod 36.6C). Test bol pozitivny este dalsie 2 dni, ale na vaginalnom ultrazvuku bola maternica cista a prazdna. Hrubka endometria bola 7.6mm a teda vylucili mimomaternicove tehotenstvo. Na 12.ty den cyklu mi uz vysiel negativny test a klesla aj bazalna teplota do mojho 'normalu'. Co ma vsak znepokojilo je, ze na 13.ty den som po tyzdnovej pauze zacala opät krvacat a trva to uz treti den. Nemam bolesti, ziadne krce. Krv je tmavohneda az tmavocervena, bez vlakien alebo zrazenin. Intenzitou ju mozem prirovnat k miernej menstruacii (ale silnejsie oproti prvemu krvacaniu). Mozem to pokladat za novy cyklus? Nie je to priskoro? Alebo je to pokracovanie potratu? Je mozne, ze vo mne este cosi ostalo a gynekolog to prehliadol? Alebo sa mi zblaznili kompletne hormony? Je to moj druhy potrat v tomto roku. Prvy som mala na konci prveho trimestra a priebeh bol uplne iny. Sice viac bolesti a vlakien, ale krvacala som len 7 dni a koniec. Menstruacia prisla po 4.5 tyzdni a bazalna teplota bola po cely cas normalna ako som vzdy mavala. Som v zahranicii a velmi mi tu bezni doktori nevedia pomoc, odpovede hladaju na googli (je to chore). Zazil niekto nieco podobne?
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.