Čierne bodky na nose a na brade

Omen

Máš upchaté póry. Napariť, vytlačiť, vydezinfikovať a nechať pokožku voľne dýchať alebo skúsená kozmetička.
Ak prestaneš nanášať omietku na tvár tak o pár týždňov sa toho zbavíš. Samozrejme aj za predpokladu, že nemáš hormonálnu poruchu, nechudneš/nepriberáš, upravíš si stravu a neberieš lieky/suplementy, ktoré by to spôsobovali.

dudinka57

Machiia inak je to riadna ostara ak sa objavia. U mna to tak bolo hlavne na strednej no hroza a teraz ze co s tym :D

machiia

no mne bolo povedane, ze cim sa clovek do toho viac vrta a viac ich chce odstranovat tak to ma taky efekt ze sa ich viac tvori, takze obcas aj ked sa to nema ich povytlacam a dam na ne speci vodicku a je pokoj :)

Jovanka

Všimla som si, že sú na trhu už všakovaké šikovné pílingy. Neskúšali ste? Trebárs môj český čo používam ja nielen odstraňuje odumreté bunky, ale aj čistí póry a eliminuje čierne bodky. Obsahuje AHA a BHA kyseliny a dokonca pomáha kúsok s redukovaním vrások...

daniela2

ahoj, pravidelný peeling + hydratácia. Ráno: umyť studenou vodou s froté handričkou. Na froté mokrú handričku nanesieš čistiace pleťové mlieko. Umyješ si zuby - cca: 3-5 minút. Opláchneš si tvár a jemne usušíš uterákom. Nanesieš pleťové tonikum. Necháš, aby sa vstrebalo. Potom nanesieš hydratačný krém. Toto rob denne ráno aj večer. A 1-2 x do týždňa peeling.