Pálenie /svrbenie genitálii

Príspevok v téme: Pálenie /svrbenie genitálii
chrobcina

Dobrý deň, idem si sem po radu už začínam byť zúfalá. Od konca 6/2021 ma trápi prerušované pálenie a svrbenie genitálii. Čisto iba pysky z vnútornej strany a vstup do vagíny. Samotný sex kvôli tomu býva neznesiteľný. Postihlo ma to prvý krát aai 3 dni pred menzesom na dovolenke, takže som si myslela najprv, že kvasinka. Hneď po návrate som šla ku gynekologičke, robila mi kompletne vyšetrenie a všetko vyšlo v poriadku.
Problémy mám pár dni, potom vymiznu, zasa sa objavia a stále dokola. Odvtedy mi začal aj cyklus blbnut, bežne som mávala bolestivý menzes, to už nemávam. Naposledy z ničoho nič mimo očakávaný menzes počas ovulácie mi začalo krvacanie o ktorom som ani nevedela, až keď som sa išla vymočiť som zistila, že mám úplne krvavé nohavičky. U lekárky som bola asi 4x za toho pol roka, vždy mám všetko v poriadku. Raz mi predpísala čipky, no nebola som schopná si ich ani vložiť, tak to pálilo a zároveň bolo extrémne suché.
Avivaz, prach na pranie som nemenila, ani partnera som nemenila. Jediná súvislosť mi napadá, že som histaminicka, bola som aj na alergologii, potravinove alergie mi vylúčili všetky a HIT mám stabilizovanu. Už naozaj neviem..

rosydam

Get ready to explore a world of limitless potential in pokemoninfinitefusion.io , where trainers unlock the true essence of fusion, blending the powers of different Pokemon to create unstoppable forces that command respect and awe on the battlefield.