schizofrénia

fmfiain1234

Dobrý deň Natt5484,
bohužiaľ toto som ja nikdy nezažil. Čo si pamätám, ja som mal vždy blízko ku škole a k učiteľom. Vždy som chcel ísť na VŠ a nakoniec tam aj robiť učiteľa.
Čo vlastne chceš v budúcnosti robiť, čím chceš byť?

Ďakujem, že si sa pripojil do tohto fóra.

Natt5484

Tiež ma to napadlo , ale toto nie je až tak otázka priorít ale skôr takej mnohoznačnosti a nerozhodnosti, Buď mám akoby viacero postojov k niečomu alebo vôbec žiadny.

fmfiain1234

Dobrý deň Natt5484,
v tomto prípade si musíš usporiadať priority. Človek nemôže chcieť všetko. Urči si nejaké minimum, za ktorým si pôjdeš.
Napríklad moje minimum je raz v živote dosiahnuť PhD. Už som dosiahol Mgr. a pripravujem sa na príjmacie skúšky na doktorandské štúdium. To je moje minimum, za ktorým si idem, nech deje čokoľvek.

Natt5484

Dobrý deň,

napíšte na email : altermail@centrum.sk ,

nič z toho ako su vidiny a hlasy nemám, skôr zmätok v myšlienkach a pocitoch , takú neorganizáciu, a potom trpí aj správanie.

fmfiain1234

Dobrý deň Natt5484,
prejavom schizofrénie sú halucinácie: počuješ hlasy okolo teba, počuješ ako na teba niekto hovorí, hoci pri tebe nikto nie je, počuješ telepaticky myšlienky druhých osôb, vidíš duchov, ...
A ak týmto myšlienkam veríš, že sú reálne, hovorí sa tomu blud.
Ak niečo také zažívaš, tak ti asi diagnostikujú schizofréniu.

hiuhiuya

Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content!
Also visit my web page - www.thehotsite.com