Neznáme tričko

Príspevok v téme: Neznáme tričko
Meg445xx

Ahojte, chcem sa vás opýtať na názor, ako by ste zareagovali v mojej situácii.

Sme s priateľom spolu už pár rokov, a nedávno sme sa zasnúbili. A teraz k pointe, nebývame ešte spolu, a ked som bola minule uňho doma a išiel si vybrať zo skrine mikinu uvidela som na kraji poličky, biele tričko obrátené s podtlačou vo vnútri. Bolo to ženské tričko s veľkosťou XL. Moje tričko to rozhodne nebolo, čo ma udivilo najviac bola konfekčná veľkosť, lebo nikto z jeho rodiny (rodičia a sestra, ktorá u nich už aj tak nebýva), ktorá ako jediná má prístup do jeho izby nemá takú konfekčnú veľkosť. Ďalšou čudnou vecou bolo to že bolo úplne na kraji poličky, otočené naruby akoby ho niekto používal nedávno, a iba tak hodené.

Keď som sa teda opýtala priateľa koho je to tričko, odpovedal že "neviem". Neprejavoval žiadnu námahu sám od seba aby zistil aspoň v ich domácnosti či nevedia koho by to mohlo byť. Celá táto situácia o záhadnom tričku v jeho skrini mi prišla akási čudná a čo mi prišlo ešte čudnejšie bol postoj priateľa. Nesnažil sa ani zistiť koho to je, aj napriek môjmu naliehaniu či je normálne mať ženskú vec v skrini, ktorá "záhadne" nikomu nepatrí.

Viem že priateľ mi venuje všetko svoj čas aj lásku, neviem si ani predstaviť žeby to bolo nejakej inej (už ani len z časového hľadiska to nevychádza), ale ked sa chce tak sa dá všetko to viem. Avšak je to veľmi nepríjemné ak sa toto stane, potom človek či chce alebo nie začne mať pochybnosti, a fakt je že vetou "neviem koho to je" tie pochybnosti ani neodídu.

Ako by ste sa zachovali vy v takej to situácii?

ovomaltine

a nejaku babu si v nom dokazes predstavit? to je asi tiez blbost. mozno sa mu paci ten motiv, len nema chut ti to vysvetlovat. ci on je vazny typ cloveka, co by si nikdy nic take nedal?

Meg445xx

Určite to bolo ženské, lebo biele tričko s červenými perami ako podtlač na prednej strane to je zaručene ženské, a nikdy neupratuje ked mám prísť, upratuje priebežne keď už.

ovomaltine

alebo ked vravis narychlo smarene v skrini, mohlo byt, ze narychlo upratoval, ked si mala prist, tak tam hodil, co videl, hoci mamine ci sestrine

ovomaltine

mzno to je unisex, mozno ho nosi nadoma, ako vies s istotou, ze je babske a nemoze byt jeho? aj si si ho obzrela, aj potlac? je niecim zaujimava, zvlastna ta potlac, ci tricko?

Meg445xx

Ono to tričko bolo síce naruby ale nebolo poskladané, bolo len tak zložené na polovicu, ako keď si vyzlečiete a len dáte na opierku od stoličky.

zanzi

Fíha, zaujímavé. Mne napadlo tým, že je to tričko s potlačou a bolo naopak otočene - to mohlo byť tým, že sa pralo. Ja tričká s potlačou otáčam naruby ked ich periem, aby sa potlac nesuchala zbytocne o pracku... tak nemuselo to byť tak, že niekto mal to tričko nedávno oblečené. No a pri praní sa mi niekedy pomiešajú veci a sama si nepamatam, ci dane tricko patri mne, ci sestre... alebo s kym uz byvas/ si byvala. Mohlo byt zapadnute na dne pradloveho kosa nejaky cas a len teraz sa opralo a nik si uz nan nespomina. On si ho mohol poskladat a dat medzi veci len tak podla velkosti - xl tak asi je to moje, ani ho neotacal. :) Ale neviem.. uprimne, radsej najst xl tricko v muzovej skrini ako iny kusok zenskeho oblecenia... alebo take tricko na dojcenie - oni su take specialne - napr. taketo daco kojo.shop keby tam najdes, to uz neviem co by bolo :DDD

ahjajjaj

nie vsetci si kupuju veci podla velkosti, a jeho sestra mohla mat take tricko od kamaratky, ci od pribuznych a skusala si ho.
Tak ci tak by som nerobila z komara somara.