Som sama bez priateľov

Príspevok v téme: Som sama bez priateľov
Sofka4444

Ahojte mam psychické problemy a som uplne sama, nemám ziadnu kamarátku, všetci ma odsúdili zato ze som sa zanedbávala a nesprávala sa najlepsie a zato ze som psychicky chorá, kvôli comu ani nepracujem. Mam 23 rokov. Moje problemy sú uzkosti, depresie a nespavosť. A som z prešovského kraja. Veľmi rada by som si našla kamaráta alebo kamarátku lebo samota ma ničí.

Vase ctihost

Ahoj volám sa Rudolf som na mužov prechodne na ženy, som drogovo závislý a agresívny alkoholik kvôli čomu ma nechala frajerka Vaneska odvtedy chodievam za prostitútkami.Moje problémy sú ponocovanie nespavosť depresia toxikománia kvôli čomu nemám žiadny normálny stabilný vzťah.Nepracujem nakoľko ma živia v 24 rokoch rodičia.A veľmi ma to ničí.Frajerka Lucia mi povedala že mám malého vtáka tak som ju nechal.

ModraObloha

Ahoj, rád si s tebou popíšem, tiež mávam občas depresie alebo uzkosti, hoci to neni nejak časté ale občas to vie pekne vyhodiť z rovnováhy. Niesom z prešova ale zase ani nejak extra daleko odtial... ak máš záujem aspon prehodiť pár viet a podobne tak mi kludne napíš ne e-mail - marek84lm@gmail.com tiež mi občas chýba spoločnosť a z podobných problémov som sa nesocializoval tak ako by som chcel.