Idealizovanie neexistujuceho vztahu

Príspevok v téme: Idealizovanie neexistujuceho vztahu
Tiffany13

Zdravim. Problem s ktorym sa potykam by som radila medzi psychicke problemy, pretoze to uz nie je normalne. Prejavujem city k jednemu muzovi ktoreho som stretla pred vyse nez rokom. Zamilovala som sa no myslela som ze to je len chvilkove poblaznenie ktore rychlo pominie. Bohuzial sa neviem vysporiadat s tym ze to nevyslo a nie sme spolu. Stale k nemu prejavujem hlboke citim a neviem co mam robit aby to uz prestalo. Vzdy ked vidim nejaky zamilovany par tak si predstavim ake by to bolo keby to sme my dvaja. Ake by to bolo drzat ho za ruku, pozerat sa mu do oci, smiat sa snim, objimat ho, bozkavat ho.. nic z toho nie je a ani nebude skutocne. Idealizujem si situacie ktore neexistuju, je to iba v mojej hlave. Tieto myslienky ma uplne tyraju a psychicky nicia. Nedokazem sa ani otvorit inym muzom alebo vztahom kedze vsetkych ostatnych porovnavam s nim. Prisiel mi dokonaly, presne moj typ s uzasnou povahou. Neviem si sama vysvetlit preco to tak je pretoze neudrziavame ziaden kontakt. Nepiseme si nestretavame sa nic. Takto to chcem. Ked ho obcas stretnem prehodime par slov, tak mi to nerobi dobre pretoze sa na neho pozeram inak a idealizujem si veci okolo toho ale to nie je realita iba moj vymysel. Neviem co mam robit aby som vyhrala nad tymto bojom..

ahjajjaj

existujú aj detské lásky a snívania.
Ruženka napr. spala 100 rokov, kým sa sen zmenil na realitu. Držal ju za ruku, pozerali sa jeden na druhého, bozkávali sa. U Teba to tiež tak bude. Len nie s tým, koho si tak idealizuješ. Sny sa snívajú a život sa žije.

Tiffany13

Zasie nie prilis precitlivena ale ano z casti sa za tu osobu povazujem. A nejake sklony k tvorbe? Nejak ma to nikdy nelakalo, alebo teda nic som ohladom toho neskusala malovat ci pisat..

MrkvovyDzus

Ahoj, spýtam sa trochu od témy, no na základe toho, čo píšeš: považuješ sa za citlivú osobu? Máš sklon k tvorbe? Máš podľa teba dobrú predstavivosť?