Krv z nosa

Príspevok v téme: Krv z nosa
AkoTak97

Dobrý večer. Obraciam sa na Vás po radu. Asi behom pol roka mi už asi 3 krát tiekla z nosa krv. Neviem či to je veľa alebo málo. Ono, nič iné sa mi vtedy nedeje, iba proste tečie. Vždy je to iba na nejakých 20 sekúnd a aj sama prestane. Na internete čítam o samých rakovinach a podobne. Neviete, čím by to mohlo byť? Ono mám taký pocit že sa to deje vždy, keď sa nejako rozčúlil alebo niečo podobné. Ďakujem za rady :) snáď niekdo pomôže.

MrkvovyDzus

Akupunktúra nie je správna a je nebezpečná, dozviete sa o tom z informácií, ktoré vychádzajú z kresťanstva, taktiež aj s vysvetlením. Jedna vec je to, že niečo na prvý pohľad pomôže (pri týchto veciach ako akupunktúra, homeopatia atď. sa však o skutočnú pomoc nejedná), druhou vecou ale je, aký to má na človeka skutočný vplyv a následky (telesné, duchovné, duševné).

fialka5

To sa stáva,ja tak celý život fungujem,prvý krát už ako malému dievčatu v škôlke a žijem,nikto to neriešil,proste slabé cievky v nose,niekedy pri zmene počasia,niekedy len silnejsie fúknem,alebo len tak z ničoho nič,tlak mám dobrý takže už sa nad tým ani nezastavujem,ale mne sa teda dosť silno krv púšťa keď už.

MrkvovyDzus

Ahoj, mal som niečo podobné, akurát to bolo častejšie sa mi zdá. Pamätám si, že mne sa krv z nosa pustila pri častejšom fúkaní nosa, potom keď som bol vyčerpaný, či pri cvičení. A mal som pocit, že keby si nestlačím nos, tak to tečie stále :D Ale najviac to spúšťalo asi to fúkanie. Možno je to kvôli slabším cievam a potrebuješ ich posilniť. 3krát za polrok neznie ako veľa, skúsil by som ísť na to zdravou stravou (kvalitnejší olivový olej, med, cesnak - pozor ale na množstvo, a ďalšie prospešné potraviny, popozeraj na nete, hlavne na tie cievy). Taktiež by ale mohlo byť vhodné navštíviť lekára.

Mal si v blízkej minulosti vyšetrenú krv? Boli všetky parametre v poriadku? Bývaš vyčerpaný?

Drž sa a nerozčuľuj sa :)