Potrebujem surne vedieť ako sa plače lebo ja plakať neviem a keď sa snažím naschval tak tiež to nejde. Vždy keď nastane situácia keď ostatní plačú tak ja sa dokážem iba naschvál smiať a potom ľudia na mňa z nejakého divného dôvodu pozerajú. Takže otázka znie: máte nejaké rady ako sa plače?
Ako sa plače ?
Niekto to ma v sebe a niekto nie, ked ti to nejde, tak to nechaj tak.
Ved alebo si pozri tu cast zo serialu Priatelia, kde chceli rozplakat Chandlera :) On tiez vobec neplakal v ziadnom pripade a no a co :)
nejak by som sa s tym netrapila. niektorym ludom proste robi problem alebo teda nie je pre nich jednoduche prejavit takto emocie. ked to tak necitis, tak neplac, naco to silit.
najprv mi napadla odpoved: ako nic. ale teda toto nie je tvoj pripad. tak hadam nic predstierat nebudes :)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
jasne, ze je to v pohode, nie si naprogramovany stroj :) hold mas take emocie ake mas :)
Takže je v pohode ak sa ani nesmejem ani neplačem? Proste môžem sa tváriť prirodzene a nemusím plakať?
Asi tak, a hlavne pokiaľ je to tvoja blízka rodina, si myslím, že by ťa prekukli, že to iba predstieraš.
no zaujima ma, preco chces plakat nasilu? ono su ludia, ktory su v takychto situaciach, kedy iny placu proste odolnejsi a len tak im to nejde, no to podla mna neznamena zas nic zleho. smutit sa da aj bez placu
To by aj mňa zaujímalo, prečo keď ostatní plačú, ty sa smeješ. Tak radšej neplač vôbec ako nasilu, to je na čo dobré?