Prenasleduje má nešťastie na každom kroku

Príspevok v téme: Prenasleduje má nešťastie na každom kroku
Vaneeesssaaa

Som si istá že je za tým nejaká vyššia sila alebo sprisahanie. Celý život sa mi nedarí, na to som si zvykla , no teraz to začalo byť už neúnosné. Všetci v mojom okolí ma nenávidia,ponižujú ma , sprisahali sa proti mne a dávajú mi za vinu aj to čo je ich vinou. Prišla som aj o svoju jedinú lásku, ktorá bola zmyslom môjho života, všetko sa to stalo tak náhle stále nechápem prečo som o neho prišla, mám strach že aj on ma už nenávidí ako zvyšok sveta. Navyše mám nepeknú postavu, sice nesom tučná, ale mam nepekne odstavajuce brucho, hoci jem jeden jogurt za deň, nedari sa mi toho brucha zbaviť, naznasam svoju postavu, hnusim sa sama sebe. Mám aj zdravotné problémy, po nociach nespím, cítim sa slabá, do ničoho sa neviem donútiť,nemám žiaden zmysel života. V skratke sype sa to na mňa z každej strany, sama smola.

Čítala som články, že stačí zmeniť myseľ a podvedomie aby sme si pritiahli vysnenu realitu, no nedari sa mi myslieť pozitívne, skrátka neverím, že sa môj život môže zmeniť k lepšiemu, nemám silu tomu uveriť. Som strašné frustrovana z celej mojej situácie, nenávidím tu situáciu v ktorej som.

Romana115

Odporúčam sa pozhovárať s človekom, ktorý dokáže pomôcť so psychikou. Hlavne pomôže bez liekov. Pomáha nielen s úzkosťami, ale i s rozvojom seba samého.
Pomohol nielen mne, ale i mojej rodine. posúvam kontakt: 0910635259

MrkvovyDzus

Keita, behni za kňazom, napr. do kostola alebo si nájdi rovno kontakt niekde na stránke farnosti a pod., a porozprávaj sa s ním, je na to riešenie :)

norvana

skus na to nemysliet a uzivat si zivot a teraz sa z malickosti a uvidis, ze vela veci si vyzaduje len iny uhol pohladu :)

Keita

Poznam. 35r bojujem so zlom. Macocha ma prekliala verim ze kvoli nej je mi vkuse zle. Uz ked som blizko niecoho drb facka a koniec...vkuse len zle a zle a zle...

MrkvovyDzus

Ahoj, k tej láske napíšem, že žiadny človek nemôže byť zmyslom nášho života a taktiež nás žiadny človek nedokážete naplniť. Odpoveďou na obe otázky je Boh.

Alan89

Neboj,nie si jedina na koho je zivot hnusny.Len davaj pozor,lebo trapenie plodi len trapenie-to ti povie kazdy etikoterapeut alebo "duchovny ucitel".Mne velmy pomohla etikoterapia od Vladimira Cervenaka.Je to kouc ktory uci ako porozumiet pricine svojho nestastia a porozumiet aj sebe.Toto ti mozem iba odporucit(zakladam na
svojej skusenosti).

snejty

1/Jes jeden jogurt za den - to moze byt pricinou niektorych tvojich blizsie nespecifikovanych problemov
2/nemas ciele, cize daj si maly ciel precitat si o zdravom stravovani a snaz sa toho drzat
3/sportuj, najdi si cviky na brucho a pravidelne cvic, tak vyriesis brucho
4/precitaj si knihu Preco spime. Mozno najdes problem Tvojich spankovy problemov

Na zaciatok myslim staci, skus si to prejst a tak o dva tyzdne sa ozvi ako si na tom. Pozrieme sa na dalsie veci.