Ako zistiť či je zadaná? ..

Príspevok v téme: Ako zistiť či je zadaná? ..
hellriser

Ahojte..
v nemenovanej predajni som bol dnes riešiť nejaké veci, kde som stretol jednú ženu ktorá tam pracuje.. už skôr som s ňou komunikoval prostredníctvom mailu, telefónu..
..bola mi veľmi sympatická, usmievavá ale vzhľadom na moju introvertnu povahu, som nejak nevedel náš "pracovný" rozhovor preklenúť do osobnejšieho rozhovoru.. a už vôbec nie, keď som si všimol, že na prostredníku mala prsteň..
.. určite viem, že sa s ňou ešte stretnem, keďže tam budem musieť ísť znova a rád by som si s ňou na začiatok aspoň potykal, no pokiaľ viem tak žena by mala navrhnúť "tykanie si", teda zo slušnosti... mám na ňu aj kontakty, dokonca aj jej FB, ale je mi strašne hlúpe ju kontaktovať tými to spôsobmi, keďže ju ani veľmi nepoznám...
nejaké rady ako sa s ňou aspoň trochu zblížiť? .. myslíte že ten prsteň mohol niečo znamenať, alebo je len na "okrasu"?

simciacik

A tak zas preco sa neopytat. Normalne by som sa jej opytala byt tebou, ze by si ju rad niekam pozval, ze ci sa to hodi a hotovop. NAco zas behat okolo horucej kase

renilla

pozvi ju niekam a uvidis, tam s apodla mna hned ukaze, ci je alebo nie. pytat sa to hned narovinu, mi proste pride take divne

ahjajjaj

Myslím, že by si nemal riešiť v tejto fáze či je alebo nie je zadaná. Podľa mňa sa suverénne spýtajte, či má chuť ísť s vami na nealko, alebo sa prejsť a na rovinu povedzte, že ju pozývate, lebo sa vám páči jej úsmev.

Varus

Ja tom mám rovnaké. Chodím s kamarátom do jedného podniku, keď je čas v Piatok alebo počas víkendu a pracuje tam jedno dievča, ktoré si ma získalo svojim krásnym úsmevom. Je neskutočne milá, krásne sa usmieva.

Nemám sa však ako pohnúť ďalej, pretože je to dosť frekventovaná reštaurácia a pýtať sa jej, či niekoho má alebo jej klásť otázky, keď má plné ruky práce a behá hore dole, je za mňa úplne neprimerané. Jedine, čo som zistil cez jej kolegyňu sú dni kedy pracuje a ako sa volá. Možno sa jej spýtam aj to, či je zadaná, ak to teda bude vedieť.

Čo sa teba týka, tak si spozoroval prsteň, ktorý mala na prostredníku, čiže to neznamená vôbec nič. Ak je žena zasnúbená, vydatá, tak má prsteň na prstenníku a nie na prostredníku.