Bolesť krížov a v podbrušku

Príspevok v téme: Bolesť krížov a v podbrušku
Anivia

Dobrý deň,
začnem pekne po poriadku.
Od januára mám problémy s bolesťou v podbrušku, je to taká pichľavá bolesť, ostrá. 4 mesiace Predtým som mala v moči biele krvinky na preventívnej u všeobecného lekára , doktorka mi však nepredpisala žiadne ATB, iba mi odporučila čaje a teplo.
Do januára som mala zase gynekologické problémy, pálenie, svrbenie, žlto zelené výtoky, isla som ku gynekológovi, dal mi masticku na bakteriálnu infekciu, tabletky a lactofil, ktorý beriem preventívne aj teraz. spomenula som aj bolesť v podbrušku, no nič nevidel. Keď som sa vyliečila z bakteriálnej infekcie, isla som na preventívnu prehliadku do gynekologa, kde výsledky boli v NORME. Medzitým ma trápilo krvácanie pri stolici, takže som absolvovala aj kolonoskopiu, kde som tiez spomenula bolesť v pravom podbrušku, no pri kolonoskopii tam nič nebolo, iba mi zistil hemoroidy, takže môžem s kľudom povedat že v slepé crevo to nie je.
Avšak po kolonoskopii ma v podbrušku prestalo pobolievat. a začali ma bolieť kríže, ostrá bolesť. Bolesť trvá už 3 mesiace, po cvičení mi bolo vždy lepšie, bolesť krížov prišla náhle, zo dňa na deň a teraz do toho zase začalo podbrusko.. s tym, ze cez menštruáciu je to silnejsie, nemôžem ani normálne fungovať..
moč mám normálny, beriem vitamíny na podporu imunity, cvičím, bola som na masazi, kde mi masér povedal, že kríže nemám az take stuhnuté a ze sa môže jednať o zapal...
som zúfalá, neviem čo mi je a mozno sa len tým príliš zaoberám. Lekári mi nevedia pomôcť a mňa to už s nimi ani nebaví riešiť. Nikto nič nevidí,... Niksy som nebrala ATB na močové cesty, preto mi to leží v hlave či to nemám nedoliecene, ci by som po ATB nemala uz pokoj. Nikdy ma všeobecná neposlala na urologiu, vždy si namyslam zeby mi bolo lepšie keby namiesto gynekologa som riesila urologaa... ja uz neviem vo mam robiť.. mam z toho akurát stres a nepokoj.
Tie bolestí v podbrušku začali b období keď som mala zápchy a aj gynekologické problémy... a snažím si to nejak spojiť čo by to mohlo byť ale uz som zufala.
Ďakujem za prečítanie a rady :(.

Omen

Odporúčam vyšetrenie na neurológii/ ortopédii, môžeš sa jednať o lumbalgiu, ktorá je vnímavá na prechladnutie, zhoršuje sa pri infekciách, reaguje na hormonálne zmeny, čo vysvetľuje tú ostrú, pichľavú bolesť.
Povenuj sa aj obličkám, ako tu už kolega spomenul, a močovému mechúru v čase ich orgánových hodín.

martinmlm

zameraj sa na podporu obličiek. Oni šéfujú mechúru, pohl. orgánom, stavcom v oblasti krížov ......vygogli si aká strava obličkám prospieva a ktorá škodí....čo obličkové kamene? natiahnutý sval-slabiny? pruh? Ten urolog by nebol odveci. Obvoďáci vedia posielať kade tade a hlavnú príčinu si nechajú na koniec.

ahjajjaj

ahoj, dbaj o dostatok vlákniny v organizme. Výsledky krvi a moču by pretrvávajúci zápal ukázali. Je možné aj to, že máš hormonálne podmienené cysty na vaječníkoch, ktoré niekedy v rámci menštruačného cyklu prasknú a vtedy cítiš tú bolesť. Kríže môžu bolieť aj z prechladnutia a aj z menštruácie. Skús užívať každý deň 1 čajovú lyžičku olivového oleja. Pôsobí posilňujúco na imunitu a prospešne pre celý organizmus.