Mám problém

Príspevok v téme: Mám problém
SomNemozna

Zdravím. Mám taký problém, úplne sa to hanbím napísať. Pred troma rokmi som ukončila školu (učilište) a dnes som zistila, že medzi mojími dokumentmi mi chýba výučný list a vysvedčenie o záverečnej skúške (to neviem, či je treba). Hľadala som to všade, no nikde to nemôžem nájsť. Doslova sa nenávidím, stratiť niečo tak dôležité len po troch rokoch!! Určite som prvá, komu sa to po tak krátkej dobe stalo. Som absolútne nezodpovedná. Myslím, že sa zbláznim. Čo mám urobiť??

simciacik

Viem, ze ta to trapi, ale stava sa a hlavne je, ze ti ho vedia znova vystavit,. Takze ziadna panika a na tento novy si uz davaj vacsi pozor

adka45

Myslím, že takéto papiere nie je problém vystaviť znova. Si predstav čo robia ľudia, ktorým niekto ukradne peňaženku so všetkými dokladmi, to je asi násobne horšie ako toto. Tiež idú na príslušné inštitúcie, aby im ich vydali znovu.

Noodle

Zloduch6497 - ty mi strašne pripominaš ducha zloducha z harryho pottera. nie si náhodou jeho fanúšik? si ako taky duch zloduch tohto fóra.

Zloduch6497

Choď na príslušnú inštitúciu a povedz vyše troch rokov porušujem domovú slobodu neoprávnenne vstupujem do cudzieho domu na cudzí majetok bez súhlasu dotyčného som sa kutral v osobných veciach dotyčného.Aby si bol spokojný.

Zloduch6497

Sú odložené aby sa zlodeji ktorý nemajú lekársku fakultu ale len pingpongovú školu odfotené v telefóne pána Dulíka.