Myomy na maternici

ahjajjaj

To, či sa necháš operovať na myómy alebo nie, je na Tvojom zvážení. Lekári odporúčajú vybrať maternicu kvôli tomu, že myómy sa v mnohých prípadoch zmenia na zhubný karcinóm. Ale poznám ľudí, ktorí mali obrovské myómy, predsa nešli pod skalpel a odvtedy prešli desaťročia a riadne fungujú.

Takže v prvom rade ide o rozhodnutie.
Normálne sa prihlás na najbližšom gynekologickom oddelení nemocnice buď osobne, alebo telefonicky si dojednaj termín vyšetrenia. Tam Ti lekári povedia, či operovať alebo nie, a ako sa máš liečiť.
Pokiaľ bude nutná operácia, dávaj si pozor na nohy a na embóliu - maj ich pekne celé obviazané, kým Ti nepovedia lekári alebo sestričky, že sa môžu dať obväzy dolu. Aj keď z nemocnice budeš prepustená už pár dní po zákroku, zďaleka ešte nebudeš v poriadku, a budeš musieť prísne odpočívať, aby sa Ti nedostavili komplikácie. Do 1 roka po zákroku budeš mať nárok na kúpeľnú liečbu, plne hradenú zdravotnou poisťovňou. Ak Ti to bude možné, využi ju. Pomôže psychicky aj fyzicky.

MrkvovyDzus

Vychádzam z kresťanských zdrojov. Dá sa o tom prečítať si, taktiež aj o homeopatií, rôznych liečiteľoch a ďalších formách alternatívnej "medicíny". Kto neuznáva kresťanský pohľad na svet, nie je prekvapujúce, že akupunktúru považuje za niečo nevinné. Berte to ako radu, o žiadny konflikt mi nejde.

Omen

Záleží od veľkosti myómu. Tých malých do 2cm sa dá zbaviť pomocou už spomenutej akupunktúry, ale aj pomocou TCM.
Effa, záleží od teba, akou cestou sa vyberieš...

Zlo, to najväčšie, pochádza z ľudskej hlúposti, tá je bezhraničná...