je mozne nejak schudnut iba z tvare? Mam totiz na novsich fotkach coraz gulatejsiu tvar a nafuknutejsie lica, z nicoho nic. Pred 4-5 rokmi som pritom nic take nemal - a odvtedy som nepribral vobec nic, mozno dokopy 1-2 kg. Cim to je ze vobec nepriberam, ale tvar sa mi stale zagulatuje? Ja by som aj zacal cvicit, ale ja nechcem schudnut - mam idealnu vahu a nechcem byt vychrtly. dik za rady
Schudnutie v tvari
vdaka. asi sa zacnem sportovat a cvicit tu "tvarovu gymnastiku" :) Zrejme to bude naozaj chybajucim pohybom, sice som celkom stihly a nepriberam, ale je fakt ze posledne roky sa skoro vobec nehybem, tak to naozaj moze byt tym
Ak chces schudnut na tvari, papaj najma uhorky, co zabranuje zavodnovaniu. Skus zacat posilnovat, vsimni si napr. tvare niektorych rekreacnych kulturistov, maju ich uplne pevne, bez naznaku tuku.
Existuju aj specialne cviky na spevnenie alebo chudnutie z oblasti lic, a to tie, ze budes 5-10 minut denne opakovat hlasky "a,e,i,o,u" sporadicky, s najvacsou intenzitou a rozsahom "roztiahnutia ust"...
Zameriavaj sa najma na vsestrannu stravu, najma zeleninu, ovocie...
Uvidis, ze ucinok bude viditelny do dvoch mesiacov, len to treba robit dosledne..
ja som mal podobny problem..asi v aprili som prisiel nato ze som pribral na tvari neskutocne a na tele nic hehe a zacal somb ehat pravidelne kazdy den jedol som ovocie==jedol som aj rpedtym no zacal som viac...a zdrave jedlo..asi v juny(zaciatkom) sa ukazalo ze to pomohlo dokona mi to povedali aj kamarati.....proste ja odporucam beh
posli foto ;)
andulka a to mam schudnut na 70 kg a vyzerat ako z koncentraku pri mojej vyske? :) Ja proste posledne roky priberam iba do ksichtu a rad by som to nejak zastavil. szami mohol/la by si aj napisat ako...
Len z tváre sa schudnut nedá....z tváre schudnes len ked by si chudol celý.
25 rokov, 184cm, 81 kg. Tolko isto som mal pred par rokmi, ale na fotkach som vyzeral ovela lepsie. Dnes uz skor vyzeram akoby mam 100kg v tvari. Hlavne lica mam nejake ovisnute a vacsie ako volakedy. Keby mam 40 nepoviem, ale 25? Tymto tempom za 5 rokov budem vyzerat ako prasa :) A vravim, ja nepotrebujem schudnut cely, ved nemam nadvahu, dokonca skor naopak - som dost stihly.