Ahojte už nezvládam život s nespavosťou. Mam nespavosť 5 rokov a nepomáhajú mi ani lieky, psychiater a ani psychológ. Do 3 rána nemôžem spať a keď potom zaspím aj tak je to len zlý povrchný spánok a ja už z toho upadam do depresii a mam pocit ze kvôli nespavosti už asi nechcem ani žiť. Keď mi s touto chorobou už niet pomoci asi vážne by som to mala ukončiť. Strašne ma to ničí keď len tak ležím celé hodiny v posteli a spánok nikde. Chcem sa opýtať čo by mi podľa vás mohlo ešte pomôcť keď mi nepomohli ani lekári a mam to tak chronické že už mi nepomôže asi nič, teda ja mam taky pocit.
Hrozna nespavosť
Jednoznačne skúste tohto človeka. Pomohol mi s podobným problémom. a už som ho odporučil viacerým ľudom, kt.môžu fungovať plnohodnotne. posúvam kontakt: 0910635259
Ahoj, ja chodim az o 5 spať :( Co si uz skusala ake lieky? Spis doobeda? Alebo rano do prace ides?
www.themaxgood.com
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “itd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible.
skús akupunktúru!!!
Áno, treba ísť k obvodnej doktorke, stitnu žľazu z krvi, či sú hormóny ok, celkovo, či máš kľud doma, v práci...či nie si rozrušená dlhodobo, čo ťa trápi... Inak, spať v určitu hodinu pravidelne, nie ťažké jedlo na večeru, kávu len doobedu,
V lekárni kúpiš od Barnys: Hypnox forte-bylinky s B6 na spanie, k tomu melatonín, od obvodnej pýtaj Neurol 0,25 najslabší, všetko naraz môžeš,
Cez deň Antistres od Jamieson- komplex vitamínu B, omega 3 tiež,lebo celkovo,aby si bola v harmónii... Ale to chce týždne, mesiace...možno by prospelo aj na víkend zmenu prostredia, ak sa dá
Urcite vyhladaj endokrinologa s tym, ze mas vaznu nespavost. Nech ti spravi rozbor hormonov, moze to byt problem hormonalny, minule som citala o chlapovi, ktoreho vyse 2 rokov trapila nespavost a az toto mu pomohlo. Nieco v suvislosti s vylucovanim kortizolu to bolo. Tiez chodil k psychiatrovi, bral lieky a nepomohlo. Ono, moze ist o problem fyzicky, pokojne mozes mat cystu na mozgu alebo tak nieco. Toto je uz problem organicky/fyzicky by som povedala, nie len psychologicky.
Pomoct by mohol aj neurolog. A ak si este nebola, uz aj sa bez objednat do spankoveho laboratoria. Nevzdavaj sa, ak si nevyskusala este tieto dalsie moznosti. Ale ten endokrinolog, to by som riesila prve a samozrejme aj to spankove laboratorium.
ahoj, určite sa neprevaľuj bez spánku v posteli. Skús sa cez deň fyzicky dostatočne unaviť. Napr. dlhá prechádzka, fyzická práca a pod. Večer čítaj knihu a daj odpočinúť PC, mobilu či tabletu.
Vstávaj ráno vždy o tom istom čase. Cez deň nespi, najmä nie poobede.
ahoj mozno trpis ciastocne insomniou a to nie je len hocijaka nespavok,uzivam pat tabletiek na spanok aby som vobec spala plus pisem ze davky su naozaj vysoke,nebojsa viem co to je ,vela som si s tym odzila .Melatonin mne zabera tak na dve hodky ak vobec ...proste musis ist k doktorke a povedat jej otvorene ze nespis a ona ti potom bude pridavat dalsie lieky.
Teraz je popularne povolanie spankovy couch. Ci to moze pomoct, netusim. Skus si niekoho takeho vyhladat.