Ahojte prepacte ja viem ze tieto temy o ockovani uz vela ludom lezu na nervy , ze ludia su rozdelení na dva tabory (ockovany , neockovany,) . K veci : s priateľom sme spolu 8rokov mame dieta zijeme spolu .on je ockovany ja nie . Moja zdr.karta je hruba asi akosa karta 90rocneho dedka . Za zivot som mala dve operacie problemy aj s hormonmy a aj s krvou problemy (skoro som pri piercingu v spodnej pere vykrvacala) ale na jednu vec to boko dobre ze sa zistilo ze som mala v tedy problémy s krvou. Takze ja poviem na rovinu nechcem sa dat ockovat mam strach . Ale zaroven praxujem v nr v nemocnici kde ziadaju test pcr kazde dva tt alebo. Ockovaci preukaz. A tym sa dostavame do problemu lebo oni ma.mozu testovat zadarmo len pondelok rano ...co je pre mna.nerealne sa tam dostat. A tu vznikla velka hadka s priatelom nech idem na ockovanie uz davno som mala byt ze som sprepacenim sprosta a tak ze vymlete hlavy sa boja dat ockovat a tak ze nas zacipuju a blbosti proste ozaj hadka krik ...na dlhe pisanie ... ja.neviem.z priateľovej strany vsetci su zaockovaní a stale sa pytaju mna kedy pojdem ...a priatel chxe nech idem ale mne to nespravi dobre psychicky ani ja sa moc sledujem a mna to znicibude ked budem vedet ze sa mi.nieco.moze.z.toho stat a tak ...ppznam sa uz ...je niekto v podobnej situacii ?? Ako ju riesit ??
Textová Inzercia

Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?