Ockovanie

Príspevok v téme: Ockovanie
Ella-6

Ahojte prepacte ja viem ze tieto temy o ockovani uz vela ludom lezu na nervy , ze ludia su rozdelení na dva tabory (ockovany , neockovany,) . K veci : s priateľom sme spolu 8rokov mame dieta zijeme spolu .on je ockovany ja nie . Moja zdr.karta je hruba asi akosa karta 90rocneho dedka . Za zivot som mala dve operacie problemy aj s hormonmy a aj s krvou problemy (skoro som pri piercingu v spodnej pere vykrvacala) ale na jednu vec to boko dobre ze sa zistilo ze som mala v tedy problémy s krvou. Takze ja poviem na rovinu nechcem sa dat ockovat mam strach . Ale zaroven praxujem v nr v nemocnici kde ziadaju test pcr kazde dva tt alebo. Ockovaci preukaz. A tym sa dostavame do problemu lebo oni ma.mozu testovat zadarmo len pondelok rano ...co je pre mna.nerealne sa tam dostat. A tu vznikla velka hadka s priatelom nech idem na ockovanie uz davno som mala byt ze som sprepacenim sprosta a tak ze vymlete hlavy sa boja dat ockovat a tak ze nas zacipuju a blbosti proste ozaj hadka krik ...na dlhe pisanie ... ja.neviem.z priateľovej strany vsetci su zaockovaní a stale sa pytaju mna kedy pojdem ...a priatel chxe nech idem ale mne to nespravi dobre psychicky ani ja sa moc sledujem a mna to znicibude ked budem vedet ze sa mi.nieco.moze.z.toho stat a tak ...ppznam sa uz ...je niekto v podobnej situacii ?? Ako ju riesit ??

martinmlm

menovanú poisťovňu tu nikto neobvinil , že nevypláca. (1....na slovensku je to stále experiment. poisťovne ti môžu odoprieť plnenie poistných udalostí)........to znamená, že ak v poistných podmienkách máš spomenutú účasť na experimentálnej liečbe ako dôvod na vylúčenie plnenia, poisťovňa posúdi a môže sa rozhodnúť či preplatí alebo nie. Ak Kooperatíva dala takéto verejné vyhlásenie, tak klobúk dole

snejty

Poistovna Koopetativa dnes popreprela, ze by nevyplacala poistne ako pisu fanusikovia infovojny nizsie. Na FB Hoaxy a podvody - Policia SR je to pekne vysvetlene aj s odkazmi na zdroje.

snejty

Neviem, nakolko vobec netusim, co v tom linku je. Infovojnu povazujem za zdroj pre dezolatov a nevidim dovod na nu klikat. Rovnako ani nemam zaujem ,,diskutovat,, s dezolatmi. Nic nie je cierne a ani biele.

martinmlm

snejty....to video je prevzaté, infovojna nemala žiadny vplyv na to čo tam ten chlapík rozpráva.
......vieš dať podobný zdroj, kde by odborník rozprával v prospech tohto experimentu a popísal čo v tom je a ako to prospieva na ľudský organizmus?

snejty

Na teme ockovanie je najsmutnejsie, ze clovek sa nema o tom pomaly ani s kym porozpravat. Bud su nazory slepo za, alebo sa potom vyroja dezolati s cipmi, experimentami, poistnymi zmluvami atd.
Normalna diskusia sa da viest len tazko.

martinmlm

Ako to riešiť?...zachovať kľud a pokoj v duši. Nestresovať, nehádať, byť milý na ostatných a chrániť sa. Nech stresujú tí, čo ťa do niečoho nútia. To čudo nie je povinné, oni to potrebujú predať, ale ty nemáš povinnosť si to kúpiť.

humka44

Ziadne ockovanie na slovensku este nesposobilo to co toto. Ludia by si mali uvedomit, ze do mnohych veci ich niec nie je. Kazdy je sposobily sa rozhodovat sam za seba a kazdeho do toho nic