Ahojte, zháňam si výbavičku, som v 6. mesiaci :)! Nedávno som obzerala podprsenky na dojčenie a zdajú sa mi podobné s tými šporotovými, ktoré mám doma. Máte niektorá skúsenosti s používaním športových podprseniek pri dojčení? Alebo mi odporúčate radšej nakúpiť si na to určené oblečenie? :) Objavila som aj milý eshop kojo.shop - poznáte to/ máte skúsenost? :) Vďaka za odpovede vopred. :)
Môže športová podprsenka nahradiť podprsenku na dojčenie?
... ja by som s tym zbytocne nevymyslala a isla normalne do tej na dojcenie... ked je na to urcena, tak naco hladat nejake ine varianty...
podla mna asi ako je komu pohodlne :) ak je to ok, tak nevidim problem v tom ju nosit :)
podla mna to nie je celkom okej, ale tak kazdemu asi co sedi, predsa len kazda mame uplne ine potreby v tomto smere :)
Ide o inzerciu. Aby ludia klikli na tu stranku.
Tiez som chcela napisat nieco podobne. Dolezite je, aby si sa citila dobre a aby plnila funkciu. Inak je podla mna jedno, aku pouzivas.
povedala by som, ze najdolezitejsie je to, ako sa v tom budes citit ty. niekomu mozno staci aj obycajna podprsenka, niekto nosi zase len podprsenky na dojcenie. najlepsie bude asi ked si sama vyskusat, co ti bude pasovat.