Klamal som

Príspevok v téme: Klamal som
Mrkvicka85

Dobrý deň.
Roky som podvedome ľúbil jednu ženu. Mám postavenie celý život aj slušný príjem. Stretávali sme sa v herni lebo som bol gembler. Veľa sme sa rozprávali,viem že aj ju to ťahalo ku mne. Začala mať otázky ako žijem. Nakoľko som bol gembler,nič som nemal ,žil v podnájme ,poplatil všetko čo bolo treba a zvyšok prehral. Nechcel som vyzerať ako zufalec tak som povedal že mám byt v hlavnom meste kde som pracoval. Nikdy som nepomyslel že budem niekedy snou. No roky ubiehali a vždy som tam chodil a mali sme sa k sebe. Pridával som ďalšie klamstvá . Chcel vyzerať lepšie. Už pred dvoma rokmi som cítil jasné signály že by chcela niečo viac. Vždy prezentovala akého chlapa by chcela,vedela čo chce a ja som taký nebol a len si vymýšľal. Vtedy som sa zľakol a nezačal si s ňou nevedel som ako sa z toho vykrutim. Absolvoval som aj bankrot. Posledné 3 roky som bol čistý. No hral som aj tak. Zarábal 3500€ a všetko preflakal. Nevedel nadviazať vzťah ,povedať pravdu , prestať. Mal som dva vzťahy a hral som aj počas nich.
Po korone som si povedal dosť. Zmením sa. Naozaj sa tak stalo. Vediem finančne usporiadaný život ,viem čo chcem. Aj keď v inej práci za polovicu. Nemám žiaden majetok. Hrať som chodil už len keď robila ona. Zblížili sme sa roky sme to chceli obaja. Začali sme si spolu...nechcel som nikdy riešiť minulosť. Ona mi povedala všetko na začiatku o všetkom ja som ti nedokázal. Aj na začiatku si ma preklepla,zistila že som mal bankrot a iné...nejak som to zahral do autu...bola somnou aj tak a ľúbila...mala viac a viac otázok a len som sa zamotával, vymýšľal príbehy. Časom nám to neklapalo už aj keď som robil všetko čo sa dalo ,nechcel som riešiť minulosť...nakoniec ma nehala...bol som ko ,riešil ju že prečo a iné hľadal chyby v sebe a v nej...stalkoval dával pocit viny, vyčítal a pritom bola chyba vo mne. Nevedel som byť úprimný a priznať celú pravdu za tie roky v strachu že by somnou nebola alebo ma nechala. Naozaj som sa zmenil ako človek a vedel som čo chcem a urobil by som čokoľvek. Vedel som že ma ľúbi aj po rozchode no skutočnú pravdu mi nikdy nechcela povedať prečo koniec. Len vážim si ťa a nechce to v zlom ukončiť. 3 týždne som nerobil nič iné len ju otravoval a prosil, presviedčal...vždy aspoň niečo odpísala. Včera som sa opil ,resetoval hlavu...a napísal jej email kde som sa zo všetkým priznal. Nedokázal som jej viac klamať. No viem že kvôli nej som prestal gemblovať,začal športovať,robiť niečo so svojím životom. V ničom inom som neklamal ,len z tohoto som sa nevedel vymotať...už si ma zablokovala.
Povu vám že sa mi nechce žiť za to čo som urobil. Milujem ju stále no hanbil,bál som sa priznať pravdu. A pritom už viem že by ma chcela aj bez majetku. Neveril som jej...alebo sebe.
Možno som blbec mal som byť ticho a nechať si aspoň nejakú hrdosť mi musel som jej to povedať,je úžasná žena ktorá sa sama stará o dcérku má dve práce. Vo vzťahu som robil všetko,staral sa ,dával peniaze ,miloval ni nechcel riešiť minulosť. Vždy ma mala za niečo viac. V práci znem úspechy no nevedel som prestať gemblovať,kvôli jej jedinej áno...no stratil som ju aj ako človeka.
Ona nieje blbá a vedela že v niečom klamem ,vedela koľko som prehrával....aj tak bola somnou. Chcela veriť mojim príbehom. Nikdy mi po rozchode nepovedala že ma neľúbila.

Verili by ste takémuto človeku ako ja že sa naozaj zmenil ,verili by ste mi niečo....v nej som videl šancu na iný život,gemblovať som prestal,v pondelok idem požiadať o vylúčenie z hazardných hier aj keď ju už ani neuvidím.
My sme boli rovnaký povahovo,rozumeli sme si ako ľudia, klamstvom s pred niekoľkých rokov som všetko pokazil. Prišiel o ňu navždy no musel som sa priznať.
Šancu mi už asi nedá nikdy a mne je ešte horšie ako po rozchode...neviem čo robiť ako to zvládnuť. Viem že ona sa musí ešte horšie cítiť.
Poradte mi niečo prosím.....

rosebud

Neviem mne by to nedalo, som taký typ, že proste potrebujem mať veci vyrozprávané inak proste mi to nedá pokoja roky.

Mrkvicka85

Nevedel som jej povedať pravdu lebo o všetkých ex mi niečo povedala a bál som sa že to tak bude aj omne ak by sa to dozvedela. Všetko bolo len o mne....nebol som voči nej fér. Doteraz sa s tým neviem zmieriť ani nezmierim nikdy. Myslel som že ona ublížila rozchodom mne no opak je pravdou. Dali by ste takému človeku ešte niekedy v živote šancu ?