ANTIDEPRESIVA Z KTORÝCH SA NEPRIBERÁ

Príspevok v téme: ANTIDEPRESIVA Z KTORÝCH SA NEPRIBERÁ
KLAKLA

Dobrý deň, rada by som sa poradila vo výbere antidepresív. 2 roky užívam arketis s účinnou látkou paroxetín ale liek až tak nezaberá a pribrala som 15 kg aj ked sportujem pravidelne... som z toho zúfalá kedže lieky mi až tak nezaberajú ako by som chcela a ešte tento výrazný nárast hmotnosti. Chcela by som ich zmeniť moja doktorka hovorí že tieto lieky najlepšie zaberajú na panické atacky a úzkostné stavy. Pozerala som si nejaké z ktorých by sa priberat tak nemalo pred tým ako za nou pojdem viete mi nejaké poradiť z ktorých ste tak nepribrali?? co hovoríte napríklad na ALVENTU?? Budem rada za každú skúsenosť . Pekný deň
K

YasuoRunner

Ahoj KLAKLA :) poradiť ti môžem akurát tak Alventu ako si písala sama, osobne som po nej nepribral, no ale tieto lieky majú veľmi individuálne účinky, takže na teba môžu mať opačný účinok ako na mňa :D ale aj jedna moja kamarátka mala Alventu a tiež nepribrala :) rád by som ti poradil aj viac ale tu končia moje skúsenosti, tak hádam to s doktorkou nejako prekonzultujes :) prajem ti veľa šťastia a nech všetky svoje problémy zvládneš :))

KAPACITOR

Také neexistujú. Všetky tlmia celú centrálnu nervovú sústavu
a preto aj celý metabolizmus.
Najlepšie proti depresii je sa zamestnať haciakou, intenzívnou činnosťou, aby ste nevedeli kde Vám hlava stojí. Čistiť parapetné dosky, vyčistiť všetky topánky, vyžehliť všetky nohavice, umyť ručne auto, bicykel,utrieť prach a je práca na celý deň.
Takto depresiu liečim ja. Hlava nemá čas na depresiu.

Existujú tzv. endorfíny šťastia/radosti v tabletkách na internete, to Vás naštartuje.