Dobrý deň, psoriázu síce nemám ale je to velmi podobné ochorenie, chcel by som sa spýtať kto má podobné problémy - lupiny vo vlasoch, chrasty, hocikedy sa mi zapáli tvár ( najmä v okolí nosa, obočie) po pár dnoch sa začne šúpať koža... proste je to nepríjemné.
Seboroická dermatitída
Tiež ma začala trápiť seborea. Poznáte nejaké dobré šampóny na to?
Dobrý deň, vidím že od septembera ne mate príspevkov ale chcela by som Vám poradiť obrátiť sa doktorpro.sk. Oni máju dermatológa aj trichologa. Veľmi som spokojná z nimi a pomohli mi.
Dakujem za rady, vsimol som si ze slnko pomaha
Dermatológovia používajú na preliečenie "UV mašiny".
Vystavuj tvár slnku na 15-30minút.
Zo psychosomatického hľadiska, by bolo dobre zbaviť sa vlastnej agresie a vlastného hnevu, ktorý ovláda pečeň.
Jedlo ovplyvňuje všetky chemické reakcie v organizme. Jedlá s vysokou stráviteľnosťou, robia dobré chemické reakcie v celom organizme bez toxínov, zápalov tela, bez výrazných kožných prejavov u niektorých bez zápachov.
Stravovanie podľa krvnej skupiny aspoň s 80% podielom,
zmenší postihnuté plochy o 80-90%. Prospešné/vysoko stráviteľné potraviny pre tvoju krvnú skupinu nájdeš na internete.
Kvôli pečeni sa odporúča piť pri tejto Dn. za studena lisovaný Ľanový olej, hlavne ráno na lačno.
Výsledky uvidíš do 2-3 týždňov.
Ako ti pomoze, ked ti niekto napise, ze ma podobne problemy? Myslim, ze nijako. Treba lepsie formulovat otazky. Toto tu je len marnenie casu a zaberanie miesta na serveri.