Modrina na lytku bez pricina + foto

Príspevok v téme: Modrina na lytku bez pricina + foto
hravomir

Dobry den,
Miro, 43 rokov, fajciar.
Dnes dom si objavil modrinu na lytku vzadu kusok pod kolenom. V lytku isty cas pocitujem taku zvlaštnu nepohodu - raz ano raz nie, neviem presne pomenovat - nieco ako krc by som to pomenoval.
Na dotyk neboli, nie je horuce.
Poradite mi, cakat, ci bezat k obvodnej?
Dakujem.
M.

martinmlm

prasknutá žilka....žíhlava obsahuje krémik potrebný aby boli cievy pružné. Ak sa rozhodneš užívať chem. lieky, poriadne si prečítaj pribalený letáčik a hlavne odsek-vedlajšie účinky.

ahjajjaj

mne to pripadá ako kŕčová žila. Máš na to Tvoj vek, navyše si fajčením aj zužuješ cievy. Berie sa na to Detralex, alebo voľne dostupné lieky v lekárni, kompresné pančuchy, (veľmi nepohodlné) a sú k dispozícii aj rôzne nie príliš účinné mastičky.
Vitamín C vo veľkom množstve, polohovanie nohy do výšky vedia pomôcť. Nevhodná je sedavá práca, alebo dlhé státie na nohách. Osožné sú cievna gymnastika nôh.

blueberryNN

Tu na fore sa na zdravotne rady prilis nespoliehaj. Pokial ta nejaky zdravotny problem znepokojuje, chod k svojej doktorke. Ak tam nechces ist iba s modrinou, chod zaroven na preventivnu prehliadku a v ramci nej povedz o svojich problemoch.