Som stále panic

Príspevok v téme: Som stále panic
Robbo6

Ahojte,

Som mladý pomaly 20 ročný chalan, ktorý je ešte stále panic. Myslim si, že už sa to asi ani nezmení... ??? Som síce milý, všímavý, empatický atď... no ja nepijem žiadny alkohol (ba ani kávu), nefajčím a tým pádom nie som pre nich vôbec zaujímavý. A ešte k tomu ani nemám vyrysované telo a vtak je tiež menší asi 13 cm. Momentálne idem na VŠ, a aj na internát, ale nemyslím si, že sa niečo zmení... ?
Myslíte si, že je to v pohode ?

pisticka

napadlo mi este, ked si pisal, ze mas kamosky, skus sa ich teda spytat, ze co by si mohol vylepsit, spravit, hovorit aby si nejaku ziskal aj do vztahu, ak mas teda take pohodove kamosky, ze by ti to povedali.

Libertz

aj tak si mi nenapisal co preto teda robis. Ked tak ti mozem poradit nejake veci, daj sem email alebo nejaky kontakt. Ale tak podla toho co pises si v tomto lepsi natom jak ja ked som mal 20.

Robbo6

Noo presne toho sa bojim, že ochvilku prejdu všetky možnosti... ale dufam, že sa mi to podarí. A ak nie tak som už pripraveny aj na to, že budem panicom a bez polovičky ?

Libertz

no... kazdopadne s tym treba neco robit inak to tak naozaj ostane. Plno chalanov takto po forach mavaju problem ze nikoho nemali a nevedia to zmenit. Ale to byvaju vyssie veky aj o dost jak mas ty. Takze v tomto mas vyhodu. Ja si pamatam ked som mal 20 a som sem pisal. Lutujem tych rokov kedy bolo relativne dost moznosti a ja som dokopy nic nerobil pre to... potom uz bolo dost neskoro a moznosti vyprchali. Resp. je tam faktorov vela dalsich.

Robbo6

Jasné, že chcem aby sa to zmenilo... ale nejako extra nepriťahujem baby, poznám kopec báb aj kamošiek mám niekoľko ale skôr je to priateľstvo ako niečo viac.

vanes11

máš nejakých kamarátov, ako chalanov myslím? lebo však chalani aj keď sa doberajú, tak čo sa týka žien sa povzbudzujú. že by ti oni možno mohli pomôcť trošku to sebavedomie dvihnúť

alicka34

Lutovanim nic nezmenis. Ako ak chces nejaky vtah musis sa snazit aby si bol pre kocky pritazlivy a zaujimavy a to nemyslim, len vyzorovo. No fakt ako plakaniom nic nevyriesis