Operácia pŕs Bratislava

Príspevok v téme: Operácia pŕs Bratislava
Lubielka

Ahojte, konečne som sa odhodlala k operácii prsníkov tak hľadám dobrú kliniku a doktora nejlepšie v Bratislave. Chcela by som zväčšenie pŕs o jedno číslo a asi aj modeláciu ale to asi nechám na doktorovi, čo mi poradí. Tiež by som chcela vedieť aká bola rekonvalescencia po zákroku a ako rýchlo ste boli schopné normálne fungovať. Vopred ďakujem

Lucyia

@Lubielka Ďakujem moc. Ja by som chcela ísť nejak September alebo Október, musím zavolať kedy by bol teda voľný termín. Pán doktor teda vravel na konzultácii že tá bolesť nie je tak veľká ale ja som tak troška posero a bojím sa každej bolesti:-)))Ale povedala som si, že toto budem proste musieť vydržať, tak strašne tú operáciu chcem.

Lubielka

@Lucyia Už mám skoro 4 mesiace po operácii. Všetko išlo super a neboli žiadne komplikácie. Hojenie tiež v poriadku, bolesť nebola taká hrozná. Možno tých prvých pár dní prsia boleli a cítila som v nich také napätie ale po týždny to bolo lepšie. Nosila som kompresnú podprsenku asi mesiac, je fakt pohodlná takže netlačila. Horšie bolo len to spanie na chrbte, keďže rada spím na bruchu. Ale aj na to som si celkom zvykla. Inak pán doktor bol skvelý a veľm dobre sa v Yes Visage o mňa postarali, takže celkovo dobrá skúsenosť. Určite nebudeš ľutovať.

Lucyia

Ako dopadla operácia, si spokojná? Já som bola na konzultácii tiež v Yes Visage a chcela by som tento rok podstúpiť operáciu. Ako si zvládla rekonvalescenciu? Mala si bolesti?

Vladmika

Mňa operoval nedávno doktor Fedeleš tiež v Yes Visage. Teším sa na leto ako malá, konečne sa nemusím hambiť za placatý hrudník:-)))

Lubielka

@Ki_Ni Ďakujem, ešte nemám po operácii. Ale už som objednaná ďaľší mesiac. Troška som zbierala odvahu. Ale bola som s doktorom na konzultácii spokojná, takže som už dlhšie neváhala. A nakoniec teda idem do Yes Visage ale doktor Žiak ma bude operovať:-)

Adyx

V Yes Visage sú fajn, bola som na lipo dávno. Prsia mám ešte v pohode, no počkám ako dopadnem po deťoch a možno budem musieť aj ja na operáciu.

Ki_Ni

Ahojte dievčatá.
Ja som vyše 2 týždne po zákroku. Vybrala som si Eveclinic. Operoval ma doktor Fedeleš za mňa sú to veľmi šikovné rúčky. :)
Implantáty mám Mentor 300ml okrúhle vysoký profil pod sval. Ja som mala augmentaciu s úpravou takže jaziev mám viac keďže rezy mám v tváre kotvy. Je to o niečo bolestivejšie ako len zväčšenie. Plus implantáty pod žľazu bolia menej ako pod sval. Ale za ten výsledok to stojí.
Ja som mobilná od 3jeto dňa po opke a hneď po operácii som nemala žiadne bolesti. Ale mám za sebou dve sekcie takže toto bola mlina :D
Dnes robím už úplne všetko len ešte nešoferujem. V tom som opatrná. Občas sa stane, že zacitim také pnutie ale inak som bez bolesti.
Fedeleša odporúčam všetkými 10mi. Či je ho prácu, prístup a profesionalitu tak aj personál a kliniku.
Ak si už po opke prajem veľa radosti z pŕs ak pred tak veľa šťastia. :)

Anettisa

Veď práve, veľmi pekné výsledky to boli. Možno už daľší týžden si tam zavolám a zistím nejaký termín na konzultáciu.

Lubielka

O dr. Fedelešovi som čítala dosť a tiež som na koníkovi v tej skupine. Videla som že robí pekné prsia čo tam slečny fotili.

Anettisa

Tiež o prsiach rozmýšľam. Zatiaľ mám v merku Fedeleša a Yes visage. Má celkom dobré recenzie a tiež sa dá niečo dozvedieť aj na MK v skupine tak uvidím kedy sa mi podarí sa objednať na konzultáciu.