Ešte k mojej odpovedi - ja napr. som napriek vysokej škole tiež dostala pocit, že som nula, lebo nezamestnaná visím rodičom na krku a odma sa hádame, ale budem podnikať a budem mať peniaze na školu a na iné veci, venovala som sa záujmom, pomáhala v cirkvi a iným, a zlepšilo sa to, nemysli na seba, ale na iných. Pomáhaj druhým a zároveň na sebe pracuj. Ja som sa vypracovala v lit. súťažiach, kostala som sa na nich dosť vysoko, hci to je nepodstatné, a chcem vydať knižky, urobit štátnicu z jazyka a možno aj durhú vš, a rob si radosť maličkosťami, ja sa denne teším, že mám sestru, milovaného psíka, záujmy atď. Nájdi si niečo, čo ti bude robiť veľkú radosť a tým začni. Mne to dosť pomohlo. Ale j asom veriaca, vidím to takto. Uvidíš, ako ty. Skús to takto. Tiež mám kompelxy zo vzhľadu, pokazené prsníky, chcem zarobiť na nové zuby a operáciu a uvidím....Nevzdávam sa. BOla doba, kedy som zložila zbrane, ale už som znovu na nohách...Priznám sa že som potrebovala pomoc, a vďaka otmu som na tom tak, ako som. Keď ma prepadnú také pocity, idem robiť, umývať riad, dlážku, okná, učímsa variť, piecť, chcem chodiť na flautu a píšem, píšem...Nájdi si záujmy a pomáhaj iným :D Uvidíš, ako to na začiatok zaberie a potom choď za svojím.