Buchnutie hlavy

Príspevok v téme: Buchnutie hlavy
Manyxka

Ahojte,predvčerom som si omylom buchla hlavu o stenu je to zadná časť hlavy,pred 2 rokmi som presne na tom mieste mala otras mozgu po riadnej rany do hlavy,lenže teraz to nebola až taká rana nemala som žiadne ťažkosti len jednu ťažkosť mám že má boli to miesto kde som si to buchla keď sa ho dotknem alebo keď ležím na tom mieste je to na pravej strane,žiadna bozuľa sa mi nespravila,myslite že ta bolesť prejde alebo mám to nejako riešiť?inak pociťujem že sa rýchlo zadýcham keď niečo robim,k tomu mi silno buší srdce len neviem či to nieje skôr zo strachu než z toho buchnutia,hneď po buchnuti som držala 15 minút lad na hlave,myslite že mám zájsť za doktorom alebo mi to prejde?

Monyx

Zašla som za doktorom včera robili mi röntgen tam mi povedali že je všetko v poriadku a poslali má na neurologiu tam mi urobili základne test či si chytím nos,či budem priamo pozerať na predmet bolo to vyšetrenie fakt za minútu a potom lekár zhodnotil že môžem ísť kľudne domov,len mna hlava každým dnom akokeby viac bolela na tom mieste kde som si ju buchla,dneska mi bolo cely deň nevoľno,nemohla som nič zjest,je mi od nedele zle od žalúdka ale až dneska mi bolo nevoľno na vracanie,môže sa to nejako takto stupňovať postupne?k tomu má tak dneska bolela hlava,len každým dnom dúfam že mi bude lepšie len každým dnom mi je práve naopak,čo myslite mám ísť ešte na nejake vyšetrenie alebo prejde to nejako samo?

frajtinka

ak nemas nejake potiaze ako napriklad zavrate, mdloby alebo ti nie je zle od zaludka, tak to podla mna nic vazneho asi nebude

sashasss

Povedala by som, ze to prehanas, nebude to nic vazne. Chapem, ze mas z toho obavy, kedze si mala otras mozgu aj nie tak davno. Ale toto bude len buchnutie. Ziadne priznaky otrasu mozgu nemas. Len by som poradila nechytat si to tolko, lebo to bude este viacej boliet.

vrea

nechytať, lebo to bude bolieť hlave z toľkého chytania :-).. a áno, je to psychický strach a namýšľanie .. bude to v pohode, ak sa ti netočí hlava a nemáš iné ťažkosti tak buď v pohode