Chcel by som sa spýtať na nasledovné.
Trpím onemocnenim dňa -zapal kĺbov.
Takže občas dostanem injekciu ketonalu do zadku.
Sestrička ktorá je dlhé roky u mojej praktickej lekárky mi tieto infekcie pichá štandardné stiahnem nohavice a injekcia je pichnuta.
Ale teraz som zase po dlkšej dobe musel ísť na injekciu a v ambulanci bola iná sestrička.Ta moja malá dovolenku.
Pri pichaní injecoe do zadku touto druhou sestričkou som bol prekvapený
To že som si odhalí zadok tak mi povedala aby som sa rukami oprel o stoličku a trocha sa preklonil a vtedy v predklone mi pichla injekciu ketonalu.
Myslíte že je to bežné používaný spôsob pichnuta injekcie do zadku.
injekcia do sedacieho svalu
ahoj, s injekciou nie je problém.
Skôr si myslím, že by Ťa mali poslať na RTG daného kĺbu, a dali Ti recept na kĺbovú výživu. Bolo by potrebné Ti vyšetriť aj krv na dnu a reumatické faktory. Pokiaľ to je dna, existuje vhodná diéta. V krátkosti asi tak, že základ je dostatok tekutín, a ľudovou liečbou je konzumácia čerešní.
Pokiaľ ide o zápal kĺbu zo zaťaženia a nie z dny, či reumy, dostať voľne dostupné lieky s obsahom glukozamínu a kolagénu. V lekárni ich dostať kúpiť. Daj si ukázať viaceré a pozri si zloženie. Vyber si také, kde je vyššie množstvo glukozamínu a kolagénu. Tieto prípravky prospejú aj zdravému človeku.
Pichla ti? Pichla! Máš nejaké problémy? Nie!
Také ti nenapadlo, že každá sestra má isté overené metódy, ktoré sa jej osvedčili? Neboj, nebola zvedavá na tvoj zadok!
Mňa ale zaráža jedna vec, že na dnu ti pichajú Ketonal. Milurit, Colchicum užívaš? Diétu držíš, či? Vieš ty vôbec, čo je to dna?