Ako sa vyrovnať so situáciou

Príspevok v téme: Ako sa vyrovnať so situáciou
Kuka

Ako sa mam vyrovnať so situáciou keď ja sa niekomu ozivam, píšem, starám sa ako sa ma, ako sa ma jeho rodina a nikto mi neodpovedá? Píšem sms, správu, na fb ako sa ten dotyčný človek má, nikomu mé ja a moja rodina nič nespravili, len sa rozprávame s ľuďmi ktorých druhá strana nemusí,,,,, proste ja som taky človek že mne keď aj niekto niekedy ublížil, odpustím a idem ďalej..... No žiaľ môj brat to nedokázal pochopiť a odlucil najprv od seba tých ľudí s ktorými ja rozprávam a teraz už aj mňa a moju rodinu lebo vraj som taká istá ako oni. Tí ľudia nám nič nespravili, len brat je taka povaha že každému v živote radil ako ma žiť, ako sa treba správať, keď niekto odporoval bol hneď uňho zlý človek a neschopný že takto sa žiť nemá. Píšem jeho žene ta len prečíta správu na fb a neodpovedá, píšem jeho svokrovcom u ktorých oni žijú ti len tiež prečítajú správu a žiadna odpoveď. MÔŽE TQK ČLOVEK MANIPULOVAŤ TOĽKÝMI ĽUĎMI? nikto mu nič nespravil len som si povedala svoje že aj keď mi niekto ublížil neviem nenávidieť a sa hnevať do konca života, poradíte mi ako to vypustiť z hlavy že prečo neodpovedá? Dosť ma to trápi lebo mam len jedného súrodenca a nikdy by som si nepomyslela že už rok sa odmlci a nereaguje na žiadne spravy. Viem ze ziju sú ok od jedného známeho. Ako vypustiť z hlavy že prečo sa takto správa prečo manipuluje aj s tamtou svojou rodinou, nikto nikomu nič nespravil

radoslavka

no tak pokial on nechce alebo nebude chciet komunikovat, asi tazko sa to niekam pohne, niektore veci je treba nechat tak a nesilit ich...

Estet

Pre taketo spravanie existuje niekolko vysvetleni. Bud tvoj brat trpi nejakou dusevnou poruchou a nie je si dosledkov svojho konania vedomy v plnom rozsahu alebo len nema spracovane nejake krivdy z minulosti, pripadne kombinacia vyssie uvedeneho... Najcastejsie si takito ludia spomenu na svojich surodencov vtedy, ked im dojdu peniaze alebo zacnu mat zdravotne problemy... obe situacie mozu nastat skor, nez by si cakala... ty vsak nemas inu moznost nez tento sucasny stav akceptovat... lebo brat je "na koni" ... pride vsak den, kedy na tom koni budes ty a budes sa moct rozhodnut, ako s novovzniknutou situaciou nalozis... podla tonu tvojho prispevku svojho brata mas velmi rada a tak mu urcite pomozes a budes ho podporovat ... a on sa mozno vtedy spamata... a ak sa nespamata, kruh sa uzatvara, lebo to bude znamenat tu na zaciatku uvedenu dusevnu poruchu...

mat_ka

Viem, že je to ťažké, ale mala by si zrejme tú komunikáciu obmedziť. Možno ho to časom chytí, že sa ozve sám. Neviem, nepoznám ho. Ale vychádzanie so súrodencami vie byť náročné.

wawajim1

In this same village, another little dog, who was not quite as happy as the first one, decided to visit the house. He slowly climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, "That is a horrible place, and I will never go back there again."
www.webreviewsite.com

ahjajjaj

kašli na to, ako koho brat komanduje. Je to jeho vec. A nepíš mu správy, a ani jeho svokrovcom, či jeho žene. Na to, aby bola situácia lepšia treba dvoch. A Ty v tom ideš len sama. Takže sa na to vykašli. Snáď sa to raz zmení, a keď nie, nepotrebuješ predsa človeka, ktorý Ťa ignoruje a komanduje a s ktorým si nerozumieš a to ani keď ste súrodenci.