Ako začať s tenisom?

Príspevok v téme: Ako začať s tenisom?
Josipe

Ahojte. Už dlhšiu dobu uvažujem o tom ze by som sa začala venovať nejakému športu. Vždy ma veľmi fascinoval tenis a veľmi som si to chcela vyskúšať. Lenže nikdy som nemala príležitosť a nikoho kto by so mnou hral. Tenisu by som sa samozrejme chcela venovať iba rekreačne pretože mám už 26 rokov ale rada by som sa naučila aspoň základy. Rozmýšľala som o nejakom tenisovom kurze lenže čo som pozerala tak sú to kurzy zamerané na malé deti. Keby som mala aspoň s kým hrať ale nikoho takého v mojom okolí nemám. Bola by som rada keby mi tu niekto poradil nejaké kurzy pre dospelých ( Piešťany a okolie) alebo aspoň poradiť nejaké fórum kde su ľudia čo sa zaujímajú o tento druh športu a tam by som možno viac pochodila s touto otázkou a možno aj niekoho nasla kto by si so mnou zahral.

Eimi

Ak by sa ti aj nepodarilo najst nejakeho trenera priamo na tenisovom kurte, vyskusaj sa ist spytat niekde do fitness centra. Tam zvyknu mavat rozne hodiny ci uz boxu, jogy a tak, mozno niekde robia aj taketo vonkajsie druhy sportov.

ZuZaNa157

neskusala si sa ist spytat niekde priamo na tenisove kurty, kde zvyknu byt aj treneri, ci by nemali cas sa venovat aj tebe? nemyslim teda v ramci hodin, ktore venuju detom. mozno by sa niekto nasiel.

ovomaltine

daj si na bazosi poziadavku alebo na doucma. inak ti co ucia deti ti mileradi tiez daju hodiny. ked pojdes okolo dvorcov, mozes sa popytat.