Ako začať s tenisom

Príspevok v téme: Ako začať s tenisom
Josipe

Ahojte. Už dlhšiu dobu uvažujem o tom ze by som sa začala venovať nejakému športu. Vždy ma veľmi fascinoval tenis a veľmi som si to chcela vyskúšať. Lenže nikdy som nemala príležitosť a nikoho kto by so mnou hral. Tenisu by som sa samozrejme chcela venovať iba rekreačne pretože mám už 26 rokov ale rada by som sa naučila aspoň základy. Rozmýšľala som o nejakom tenisovom kurze lenže čo som pozerala tak sú to kurzy zamerané na malé deti. Keby som mala aspoň s kým hrať ale nikoho takého v mojom okolí nemám. Bola by som rada keby mi tu niekto poradil nejaké kurzy pre dospelých ( Piešťany a okolie) alebo aspoň poradiť nejaké fórum kde su ľudia čo sa zaujímajú o tento druh športu a tam by som možno viac pochodila s touto otázkou a možno aj niekoho nasla kto by si so mnou zahral.

ivcaP

Pripadne ak sa ti to nepodarilo nejako poriesit, skus iny sport a nejakym zazrakom sa dostanes aj k tenisu, to tak obcas byva, ze zacnes s jednym uplne inym, zoznamis sa s novymi ludmi, ktory sa mozno do tenisu vyznaju a zrazu sa aj ten takouto cestou k tebe dostane :)

miki25

Skúste si zavolať kočky do nejakého toho tenisového klubu a budete možno prekvapené. Možno aj nejaký sparing Vám ponúknu. Ja som chcel hrať iný podobný šport (stolný tenis), tak som skúsil osloviť ten môj klub v mojom meste a ponúkli mi aj sami sparing.