Je ro žiarlivost na EX ?

Príspevok v téme: Je ro žiarlivost na EX ?
Funnysmile

S mojim ex sme boli spolu 6 rokov . Sme 5 mesiacov po rozchode a uz si nasiel novu priatelku . Samozrejme ze mu zelam vsetko dobre aby bol stastny . Ale po rozchode som si myslela ze uz som to rozdychala a uz ho nelubim . Ale ked som ho videla s novou priatelkou v meste.Velmi ma to zabolelo, dlhodoby smutok. A stale na neho myslim …

byvalasestra

toto by sa aj mne kedysi hodilo, keby mi niekto pri takom pocite povedal, že ide len o moje ego. tiež som si myslela že je to žiarlivosť. treba na to ale čas, je to ešte krátka doba po rozchode.

Estet

Nie. Nie je to ziarlivost. Je potrebne veci pomenovat pravym menom. Nova priatelka tvojho ex je velka rana pre tvoje ego. To je vsetko. V takychto situaciach tvoje ego funguje ako tvoj "nepriatel" a tak k tomu treba pristupovat. Zvysok tvojho "ja" bojuje s egom a funguje v sebaznicujucom rezime. Musis si to svoje ego ziskat naspat = tvoje realne "ja" sa musi dostat do rovnovahy s egom, tym padom ziskas ego naspat na tvoju stranu. Nie je to jednoduche, ale da sa to. Recept: Venuj sa svojim zalubam, zavolaj ludom, ktorym si uz dlho nezavolala, ti, ktori ta maju radi, sa potesia. Nadviaz nove kontakty a podnikaj aktivity, na ktore si nemala v priebehu tohto vztahu cas. Nebude trvat dlho a zacne ta to bavit viac, ako neustale zadupavanie vlastneho ega myslienkami na expriatela. A hlavne casom prides na to, ze samu seba milujes viac ako koholvek ineho a tak je to v poriadku.