Alventa 75mg - preco nezaberaju

Príspevok v téme: Alventa 75mg - preco nezaberaju
Zuzankak2

Ahojte,
Chcela by som sa opytat, brala som Alventu 75 mg asi pred 6 mesiacmi a velmi dobre mi zabrali. Aj velmi skoro. Brala som ich asi 7 mesiacov, ale stav sa mi hned po tyzdni uziania zlepsil, tak som ich potom po 7 mesiacoch postupne vysadila. 6 mesiacov som bola bez liekov ale dosla zasa na mna depka. Vratila som sa ku lekarovi a predpisal mi znovu Alventu, ale teraz ich uzivam skoro 3 tyzdne a je mi ovela horsie. Neviem co mam robirt. Uzkost sice nemam az taku ale vobec sa mi nechce ani z postele postavit, a nic ma nebavim a vobec nevidim ziadne svetlo na konci tunela. Nemate niekto s tym skusenosti? Mam ich vysadit, alebo este pockat. ale neviem ci to vydrzim cakat este dlhsie. Vopred dakujem

YasuoRunner

Ahoj, tak rad by som niečo k tomu napísal, hádam ti to bude prínosné :)
Tak mne sa stalo, že ked som úplne začal brat lieky a ano alventu som bral tak som musel čakať vyše pol roka vôbec na to aby som aspoň spoznal nejaké pokroky vo mne, fakt mi dlho trvalo kým som začal považovať tieto lieky za fungujúce ale tebe to zabralo už skôr hneď a teraz nič, tak neviem čím to je ale myslím si ze ajtak doba ktorú alventu berieš je celkom krátka tak ešte počkaj :) viem si predstaviť ako sa cítiš, tak dúfam že ti tie lieky zaberú alebo ze sa to hocijako kludne aj inak zlepší :)
Inak po tých 6 mesiacoch sa ti to vrátilo len tak alebo aj dajaky podnet bol za tym? Hovorila si to aj doktorovi ze sa ti stav zhoršil ci ešte len cakas na kontrolu?
Inak prajem veľa síl, dúfam ze to celé dobre dopadne

thekingerr

and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.
www.thearticlevip.com