no mna zvykne inak dost aj prehanat, ked ma caka nieco dolezite a stresujem. bolesti brucha, vsetko.
Definícia stresu a jeho príčiny
ano, viem presne, co tym myslis. to som presne ja, som velky stresak.
No len velakrat to byva taky vseobecny stres a uplne zbytocny. Ze vlastne clovek ani nema dovod sa stresovat a predsa to robi :D
Myslim si, ze pri vsetkom vies najst nejake riesenie, ako vies nieco zmenit alebo zlepsit.
No len ked je to napriklad kvoli praci, tu zmenit vies, ale ked sa to tyka nieco, co realne sam zmenit nedokazes, potom prichadzaju stresy a stavy, ktore sa s tebou tahaju donekonecna.
Len to viacero ľudí asi samo určiť nevie a nie ešte, čo by mali robiť potom, aby im bolo lepšie.
Treba si definovat preco vznika, co je povodom a nasledne co s tym robit.
Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.
zaživam hlavne pracovny stres. V praci na stole mam sprej proti stresu (ustny sprej) z lavycosmetics. ten mi vždy pomože
Pojem „stres“ bežne používame, keď cítime, že je toho na nás už priveľa – sme preťažení a začíname uvažovať, koľko a ako dlho ešte vládzeme niesť ten tlak, ktorý nás ťaží a zavaľuje. Stres ovplyvňuje všetky oblasti nášho života: emócie, správanie, myslenie a telesné zdravie.