Kvasinky alebo nieco ine?

Príspevok v téme: Kvasinky alebo nieco ine?
Zajko3103

Ahojte,potrebujem poradit,uz dva roky ma s malymi prestavkami (cca kazdy 3.den) stipe vagina,nikde inde,iba pri vstupe do vnutra..zrejme zvonka,mozno kusok vo vnutri..obcas to tam mam aj napuchnute..

U gynekologa som pecena-varena,VSETKO negativne,obcas kvasinky,ktore sa preliecia,ako u mna,tak aj u manzela..

Uz neviem ako dalej,gynekolog uz prevracia ocami ked ma vidi v cakarni a u koznej som uz bola..

Zmenila som prasok,nohavicky,dokonca aj toaletny papier.neviem uz ako dalej,komplikuje mi to zivot a o psychike ani nehovorim..

Ma tu niekto podobny problem?

Zajko3103

@akinom007, práveže všetko negatívne u gynekológa, už som vystriedala 3 doktorov. Bola som aj u urológa, aj partner bol. Výsledok? žiaden.. žijem takto už dva roky. Každý cca tretí deň.

Ostáva mi už naozaj len alergológ. Zvláštne je, že keď to štípe, tak to automaticky aj hneď opuchne- konkrétne iba vstup do pošvy.

akinom007

Citala som ze ste pisali ze ste vzdy preliecena aj s partnerom, neda mi vsak nedat otazku: robi VZDY gynekolog kultivaciu? klasicku alebo mas robene aj vytery na mycoplazmu, ureaplazmu a odber na chlamydie? Detto partner?
co pomohlo mne okrem uvedenych veci ako je bavlnene spodne pradlo atd tak Oregano! Uzivame obaja s partnerom denno denne.

Vladmika

Možeš mať alergiu na niečo. Tiež som chodila každú chvíľu na gyndu a nikdy nič dr nenašiel. Svrbenie, pálenie.....proste podla dr som bola v poriadku. Posledná možnosť imunológia a zistená alergia.

Zajko3103

@Sejla, dakujem za rady. Premyslam, ze kam ma vsade uz gynekologovia posielali. Od koznych, cez alergolov, imunologov.

Premyslala som nad toaletnym papierom, zmenila som za ten uplne jednoduchy, nebieleny, NIC! Uz som bola tak zufala, ze som zacala pouzivat aj uterak...fakt...nic...

premyslala som nad mydlom, to uz nepouzivam, intimne mydlo- uz ani to, nemat sex, ani to nepomahalo...zmena prasku, nic....

inak zvlastne je, ze to je skor mechanickeho razenia to stipanie..ked sa utieram po sprche, ked sa mi tam cokolvek dostane, vzdy sa to prejavi stipanim..premyslam dalej... mozno fakt nieco z babskych receptov...

toho urologa skusim..

Zajko3103

@adulinda, a ktory konkretne vyrobok pouzivala? ja som uz bola u dvoch gynekologov, zakazdym som riesila s nimi iba kvasinky. dali mi bud to mast alebo naposledy mycomax, predpokladam, ze uz kvasinky nemam ale problemy jednak pocas bratia Mycomaxu neustupili a uz vobec neprestali..

stale ma len testuju a vysledky su zakazdym negativne, na vsetko..

Kozny lekar si nevie rady, gynekolog si nevie rady...cudne no..ale uz mi to dva roky strpcuje zivot :/

Adulinda

Tiež nemám konkrétnu skúsenosť s týmto problémom, ale rozhodne by som zmenila gynekológa. Mám kamarátku, ktorá tiež musela zmeniť gynekológa, keďže každý jej odporúčal niečo iné a bola už z toho zúfalá. Ten posledný ju odkázal na produkty od Gynelly, ktoré jej pomohli najviac a teraz má pokoj. Tu máš odkaz - www.gynella.com

Sejla

nie osobne, ale viem si to predstavit. Na tvojom mieste by som skusila ist k inemu gynekologovi, alebo zverit sa obvodnej. Moze ist o urologicke problemy, daj si otestovat vzorku moci, moze to byt opakujujuci sa zapal mocovych ciest (ten sa prejavuje rozne u roznych zien), dalej to mozu byt nepreliecene kvasinky, na ktore treba predpis na dlhsiu liecbu. Dalej sa pytaj na vysetrenie panvoveho dna a krcka maternice. Potom ma uz len napada, ze mozes mat alergiu na spermie! Skusala si s manzelom vylucit tuto moznost?