Udrel ma

Príspevok v téme: Udrel ma
Kuka

Ahojte, včera sme boli na menšej party, keď sme prišli domov, manžel chcel ešte niečo porobiť v byte podotýkam už mal dosť vypite a ja som mu mala podávať nejaké veci., keďže mame 3 malé deti mu vravím ze nech to už nechá, malý chcú spať, bolo cca 8 hodín.....nanzel začal po mne zjapat že mu to mam dat, ze to bude rýchlo a pod. Vravím mu ze keď niečo chce robiť nech to robí sám a nech si aj chodí sám po pomôcky ktoré potrebuje a vtedy to začalo taka si jak pi..... Neschopná, pred deťmi, ja som sa otočila a dala mu facku že si neželám aby pred deťmi tak na mňa rozprával. On ma chytil za krk začal ma dusiť, deti začali revat, hodil ma o zem, snažila som sa brániť, výsledok všetkého je ze mam pravdepodobne zlomenú ruku, a keď do mňa kopol nám asi aj náraze ne rebrá lebo každý pohyb na boli. Ide o to ze raz to už spravil. Tiež keď mi nadával som mu vylepšila, a teraz zasa... Najhoršie na tom je to videli deti.
Ráno prišiel za mnou že mu mam prepacit, že to je moja vina že som mu nemala dat facku.... Ale ved mi nadával. Co by ste robili ďalej? Nemám chuť sa naňho ani pozrieť, vidím ze chodí ako bez duše, navaril obed, postaral sa o deti keďže ja nevládzem

Svetla777

za facku zlomena ruka a este je to tovja vina hmmm, ten chlap nema ani kus svedomia v sebe, ked to spravil raz urobi to aj druhykrat

adellline

ale aj tak si proste myslim, ze chlap by v ziadnom pripade zenu nemal udriet, no ani to, ze ty si mu pred nimi dala facku, nebolo moc stastne konanie. deti by uz vobec taketo chovanie u svojich rodicov nemali vidiet

ivcaP

Kuka muz by ta nemal udriet vobec a isto nie pred detmi, ved tie deti to vsetko vidia a vnimaju a moze to casom aj na nich zanechat nejaku stopu. Myslim, zeby ste to mali riesit v sukromi ked nastanu nejake taketo problemy. Drzim palce

ahjajjaj

Kuka, Ty si sa neovládla a dala si mu facku. Pred deťmi. To, že Ťa udrel si si tým vyprovokovala. Vôbec, keď má vypité, neprieč sa s ním, nehádaj sa s ním, podnapitého muža treba brať s rezervou.
To, či Ťa bude sácať na zem a biť, je vo veľkej miere závislé od Teba. Ty nemáš právo mu dať zaucho, ani keď po Tebe kričí. Jeho tón, alebo obsah toho, čo Ti hovorí, si môžeš samozrejme vyprosiť, ale keď ho udrieš, koleduješ si o to, aby Ti to vrátil.
Takže: podľa možnosti žiadne hádky keď má vypité.
Po druhé: elementárna úcta k nemu, že ho fyzicky neudrieš. Dokonca mu to môže pripadať aj tak, že keď ho udrie žena, a on sa nechá, tak je slaboch.
Takže buď inteligentná.
Pre inteligentnú ženu je manžel oporou a pomocou, inteligentná žena si muža váži, a je si vedomá svojich vlastných chýb, to znamená, musí tolerovať, že aj ten druhý má nejaké chyby.

Omen

Vy dvaja ste sa museli dlho hľadať, ale našli ste sa. Ste rovnakí. Jeden za osem a druhý za desať bez dvoch. Obidvaja patríte na protialkoholické liečenie a terapiu zvládania agresie!!!

snejty

Smer pohotovost. Lekarovi uviest pravdivy dovod urazu. Tak budes mat udalost zaznamenanu v uradnej sprave. To je prvy krok.
Potom neviem. Mozno skus nejaku organizaciu, co pomaha zenam v nudzi. Mohli by ti poradit co dalej. Nemala si ho bit ani ty, to ho ale neospravedlnuje v tom, ze ta kopol.

Smolkoo

Suhlasim s tym, ze ani zena nema pravo sa chovat nedostojne k muzovi, ci uz slovne alebo fyzicky.
Avsak, nikdy mu nedala facku bezdovodne. Pise, ze jej zacal nadavat pred detmi, co bolo tiez z jeho strany neprimerane. A dalsia vec, je rozdiel dat facku a rozdiel niekoho zbit tak ako popisuje autorka.
Kazdopadne, taky vztah nema vyznam, chyba tam uplny zaklad vztahu - respekt, ucta, laska…

Ldok

Ona ho udrela prvpá vtedy aj teraz. Ani žena nemá pravo chlapa udrieť nie len naopak. V každom prípade by sa mali rozviesť. Takyto vzťah nemá zmysel.

Smolkoo

Raz to uz spravil a ty si stale s nim?! Urobil to znova a ty sa este pytas, co mas urobit?! Co najskor prec od takeho chlapa!!! Taky chlap sa nezmeni, taketo jeho prejavy sa budu len stupnovat, zhorsovat. A to, ze sa dnes hra na chutneho a navari - to je nic. Normalny chlap toto zene neurobi. O to vacsi dovod na ukoncenie vasho vztahu a odchod od neho je fakt, ze mate deti, ktore su toho svedkom a vie ich to negativne ovplyvnit do buducnosti. Ak ti nezalezi na sebe, mysli aspon na tie deti a utekaj, lebo jeho spravanie nezanecha stopy len na tebe, ale aj na nich.