Dbáte na stravovanie vašich detí?

vilka214

To ano, da, ale pokial to ide, tak je lepsie obsiahnut vsetko potrebne v strave. Aspon ja to takto mam radsej nez uzivat nejake doplnky, ktore v podstate nie su ani potrebne.

Jausik

Je vtipné pomysliet na to kolko snahy musi clovek vynalozit aby do deti dostal dostatok zeleniny, či vlakniny alebo už len vody. AK mozem poradit zaseba, moje deti mali dlho problem s malym mnozstvom vlakniny v strave a zacali sme cela rodina doplnat cez optifibre. Vzdy sa da najst moznost.

AAlenkaa

počuli ste o metóde blw?ja to teraz na dcérke testujem - nakrájam jej zeleninku na malinké kúsky a nechávam ju jesť samu. Kúpila som si na to pekné silikónové riady (celý set)

Kamcita23

od prvych prikrmov som si davala pozor na to, co dam malemu. ale nielen co, ale aj kedy. aby aj jedol v nejakych pravidelnejsich intervaloch a primerane velke porcie. tak sa nam ani nestavalo, ze byval hladny alebo ho bolelo brusko od prejedenia.

Novino

dbam. Zatial ma dcerka rok, takže zje to, čo jej dam a som rada. Najradšej ma bio prikrmy od sunaru a hlavne tie s masom. Vegetarianka z nej nebude