Priznaky Parkinsona

Príspevok v téme: Priznaky Parkinsona
Tiffany13

Ahojte, uz dlhsie sa mi stavaju neprijemne veci ako tyky v oku, ktore mozu byt sposobene nedostatkom magnezia, ale taktiez je to jeden z priznakov parkinsonovej choroby. Zriedkavo sa mi stava ze sa mi podlamuju kolena. Raz sa mi stalo ze som mierne zakopla na schodoch a nedokazala som tomu zabranit pretoze som stratila cit v nohach a tak som spadla. Dnes som mala tras v ruke to sa mi stalo prvykrat v zivote. Taktiez sa mi niekolkokrat stalo ze som mala tras v celusti v licach teda, ale to iba vtedy ked sa smejem. Myslite si ze je to len zhoda nahod a nejde o nic vazne? Kazdopadne skusim ist na vysetrenie. Ma niekto z vas podobny problem? Mam len 19 rokov, tato choroba v takom nizkom veku je raritna Dakujem za vase odpovede.

Omen

Tiffany,
tiky v oku NIE sú " jeden z priznakov parkinsonovej choroby"!!!
Vidím to tak, že sa bude najskôr jednať o TETÁNIU za predpokladu, že máš v poriadku chrbticu a štítnu žľazu, nemáš žiadne iné symptómy a neberieš lieky, ktoré tremor vyvolávajú.
Smer neurológ, ktorý ti okrem iného spraví aj EMG vyšetrenie.

miki25

Ja mám parkinsonov syndróm vyvolaný liekmi. Trasie sa mi už ľavá ruka nonstop. V mojom prípade sa nedá to liečiť...

masajasa

su to podla mna zavazne problemy a nechapem, ako ich riesenie proste mozes takto odkladat. najlepsie co mozes spravit je si zajst k lekarovi a dat si porobit odborne vysetrenia

snejty

Opisane priznaky sedia na viac chorob. Potrebujes neurologicke vysetrenie. Je vsak mozne, ze je to len stres. Chod k lekarovi a uvidis.