Je pravda, že mi lekárka nemôže predpísať stimulanty, ak mi ADHD bolo diagnostikované ako dospelému?
Stimulanty na ADHD
lekarka ti musi predpisat stimulanty na adhd, ked mas adhd tak na stimulanty mas narok a preplati ti ich poistovna - adderal, adderal xr - klasicky amfetamin, len si davaj pozor na metamfetamin - pervitin a kokain, obzvlast kokain je u nas na hovnovom slovensku nekvalitny a rezany, neoplati sa kupit na ulici, ale na darkwebe sa da zohnat dobra kvalita za dobru cenu, ja uz 15 rokov neuzivam pervitin lebo som z neho zacinal mat psychozu a skoncil som na opiatoch, kamarati vsetci pomreli lebo sa predavkovali fentanylom, ja som stale zivy lebo som skoncil vo vezeni za blbu vec - bol som na ulici a raz som si strelil heroin s pervitinom a dostal som napad ist vykradnut lekaren a netusil som ze tam boli policajti ktori ma zrezali a strcili ma do vezenia, vo vezeni som zazil to comu sa hovori detox to bolo neprijemne nastastie mi predpisali po tyzdni metadon tak som to vydrzal...co som chcel vlastne povedat, hej, neskusaj radsej tvrde drogy, namotas sa lahko na ne, obycajny amfetamin ti bude stacit, je na nom aj dobry sex, dlho vydrzim ked si dam adderal a k tomu xanax tak niekedy mam problem s urdzanim erekcie ale vydrzim aj 3-4 hodiny bez prestavky je to strasne super pocit, citim sa potom ako sampion ked uspokojim svoju o 13 rokov starsiu partnerku aj seba, nevyzeram sice ako ukazkovy atlet lebo mam napadnutu pecen a tak mam vacsie brucho ale inak som celkom vo forme lebo som prirodzeny mezomorf a lahko sa mi buduje svalova hmota