Trpnutie perinea a nôh

Príspevok v téme: Trpnutie perinea a nôh
Jozef98

Zdravím mám zdravotný problém už od marca som mával bolesť ľavého semennika. Raz bolesť trvala 2 týždne potom prestala a potom po ejakulácii začala zas urológ mi predpísal antibiotiká že to bude skrity zápal. Bolesť semennika už prestal už nieje ani na dotyk bolestivý lenže nastal další problém začal som cítiť brnenie alebo mravcenie pod semenníkmi oblasť perineum asi sa to vola. Odtiaľ cítim až to trpnutie/mravcenie až do palcov na nohách neviete čo to môže spôsobovať? Mám sedavú robotu, pri sedení a ležani to cítim viac a pri chodení ani nie .Ďakujem za skorú odpoved

Jozef98

V krízovej oblasti som mal problémy pred rokom z toho má bolel aj bedrový klb, urologa som navštívil lenže zo začiatku má bolel len semenník myslel som si že to je zápal tak som bral aj antibiotiká bolesť semennika prešla ako pisem vyššie, takze to bude asi ozaj tou chrbticou dakedy necítim nič ale hocikedy začne tepnutie palcov a spodná časť chodidla, na neurologii som bol dnes a majú tak plno že má ani nezobrali a objednali má na 7 september to je to naše zdravotníctvo na Slovensku, snažím sa to riešiť aj tu isto sa nájdu dobrý ľudia aj doktorky ktorý sa vyznajú lebo zatiaľ mi ani urológ nepomohol a keď som sa ho spýtal aký to môže byt problém povedal že to ja mám vedieť to je prístup ďakujem velmi pekne za odpovede ?

Omen

Máš problémy v krížovej oblasti chrbtice, konkrétne lumboischiatický syndróm, vyzerá to na léziu koreňa L5. Smer neurológ/ortopéd, a to čo najskôr!

ahjajjaj

Ahoj, zrejme si prechladol, z toho bolesť semenníka a následne poškodenie nervov z prechladnutia, z toho to tŕpnutie a mravencenie. Na výživu nervov sa odporúča milgamma, ale najlepšie dať sa vyšetriť u neurológa alebo reumatológa, prípadne ortopéda.