Som stary na kamaratstvo s detmi?

Príspevok v téme: Som stary na kamaratstvo s detmi?
Nosalek

Zdravím, chcel som sa opýtať, čo si myslíte o tom, že mám 18r, som chlapec a rád chodím vonku s dievčatami. Možno trošku divné je to, že majú 10-13 rokov. A o to ide. Moji kamaráti si myslia, že som divný. Mne nejde o nič iné len zábavu. Cítim sa pri nich dobre a to je v podstate dôvod prečo s nimi rád trávim čas. Proste si s nimi rozumiem. Nejde o nič viac, len kamaratstvo. Nie som žiadny pedofil ani nič. Teda si to o sebe aspoň nemyslím.

Aký názor na to máte vy?

klaksima

mne osobne by vadilo keby sa moje 10rocne dieta stretava s 18rocnym chalanom, predsa len v 18. ma ine myslienky ako 10 rocne dieta

miki25

Maysha možno len sa chce s nimi dobre zabaviť. Aj s mladými dievčatkami môže byť skvelá zábava. Mne sa stalo to tiež náhodou a nechtiac, že som sa asi 3 roky kamarátil s takými dievčatami. Ale len s nimi, boli 4. Bol som ešte oveľa starší ako autor. Mal som 25 rokov, keď som si išiel zahádzať na kôš a popýtali sa ma, či by sa nemohli pridať. Mohli mať 13-14 rokov. Nevidel som nič zle na tom. Jednoducho išlo o zábavu a oni ma motivovali, aby som vydržal vo svojom pláne. Stretávali sme sa skoro každý deň na basketbalovom ihrisku. Vždy akosi zašli za mnou. Ja som mal basketbalku a keď bolo dobre počasie tak sme si hádzali na kôš. Vždy sme sa dobre zabavili a bolo fajn…

Maysha

Ako sorry, ale príde mi to viac než divné.. Cítiš sa dobre v spoločnosti 10-13 ročných dievčat??? Pochopím tak 15-16rocne ale 10 ročne baby? Prečo nie aj chlapci napríklad v ich veku, ale zameriavas sa na dievčatá? Netvar sa ze niesi pedak, možno si to ani sam nechceš priznať, ale to ze ta to ťahá k takej vekovej kategórii podľa mňa není ok... Však ty si fyzicky už dospelý muž, čo ťa ťahá k tým dievčatkam??? Jdu blejt...

Nosalek

Ďakujem krásne za odpoveď :) Som rád že to takto beriete. Ako píšem, moji kamaráti si uťahujú že som pedofil a nemajú pre to pochopenie.. To s vedúcim táboru znie veľmi dobre, ani mi to nenapadlo :)

ahjajjaj

Podľa mňa kašli na to, či si na ne starý alebo mladý. Choď tam, kde sa dobre cítiš. Zrejme je to niečím tak dané, že sa tam cítiš dobre, možno preto, že Ťa uznávajú ako autoritu, a pritom sú to ešte decká, možno preto, lebo cítiš rád zodpovednosť a pod. Podľa mňa by si mohol skúsiť umiestniť sa cez prázdniny ako vedúci do nejakého tábora. A pokiaľ v tom nie je nič sexuálne, môže sa z Teba stať aj dobrý učiteľ, ak sa dobre učíš.
Alebo keď sa zoznámiš neskôr s nejakým dievčaťom podobne založeným, môžete byť profesionálni rodičia.