Ahojte moji mili diskutujuci, chcela by som sa spytat na tieto produkty. Dnes som narazila na ich stranku a pozerala som, ze maju vcelku zaujimave produkty. Rada by som ale pocula nazory ludi, ktory maju aj osobnu skusenost. Najde sa tu niekto taky, ktory od nich nieco uziva? Dakujem krasne kazdemu, kto mi odpise :)
Produkty Zeen by roal - skusenosti?
Drahy, ani by som nepovedala, hlavne ked vidim, ze sa mi zlepsila kvalita vlasov, zacali mi fakt hustnut, rast a su pevnejsie. Proste mi uz neostava na kefe pri cesani tolko vlasov na nej. Plet mam by som povedala taku rozziarenejsiu a ucinky pocitujem aj na mojich klboch, kedze som sa dala na beh a tam napriklad kolenne klby dostavaju zabrat. Podla mna sa tato kupa oplati za to vsetko, co ti kolage ponukne
@bronimira ... len by ma zaujímalo či si spokojná s týmto produktom a či bádaš na sebe nejaké pozitívne účinky. Viem, že tento kolagén je dosť drahý, tak by som chcela informatívne vedieť či sa ho oplatí kupovať resp. brať. Prvotne by som potrebovala niečo dobré na moje kĺby a ak by to malo aj nejaký pozitívny účinok na pleť príp. vlasy bude to len veľké plus.
@ ibed tpreco by si chcela vediet. Ja ho uzivam uz nejaky ten cas, tak ak by si stale mala zaujem, kludne ti viem poradit
ibed zaujimam sa presne o to iste co ty a prepac ale som rada, ze sa tiez niekto takto pyta, kedze by som chcela nieco pre svoje telo v tomto smere spravit, no chcela by som investovat do niecoho, co ma realne ucinky
... len by ma zaujímalo či si spokojná s týmto produktom a či bádaš na sebe nejaké pozitívne účinky. Viem, že tento kolagén je dosť drahý, tak by som chcela informatívne vedieť či sa ho oplatí kupovať resp. brať. Prvotne by som potrebovala niečo dobré na moje kĺby a ak by to malo aj nejaký pozitívny účinok na pleť príp. vlasy bude to len veľké plus.
Ahoj ibed, mam skusenost s tymto kolagenom, uzivam ho uz dlhsie obdobie. V com potrebujes poradit? Kludne sa pytaj:-);-)
A ktore uzivas Wendy? A ake mas problemy? Podla coho si si vedela vybrat produkt? Niekto ti poradil alebo len sama nejako intuitivne?
Máte nejakú skúsenosť s ZEEN COLLAGEN ???
Silvi tak sa mozes pytat, lebo mam s touto znackou dobre skusenosti, uzivam viacere a myslim teda, ze ti budem vediet aj poradit ;)