prosím vás pomoooc...

Príspevok v téme: prosím vás pomoooc...
citatelka

prosím Vás o pomoc, chcela by som sa opýtať, či mi niekto vie poradiť...neviem, som už z toho velmi vyčerpaná... minulý rok mi zistili, že mam velmi zlú krv...ale od vtedy sa mi to ešte zhoršilo. Velmi sa bojím, neviete mi niekto poradiť, na koho by som sa mohla obrátiť? Lebo tu u nás v nemocnici s tým nič nerobia... bola som aj na vyšetreniach, no vraj mam všetko v poriadku, no ale nevedia mi zistiť, prečo sa mi krvn obraz stále zhoršuje...prosím vás, ak niekto viete o nejakom dobrom odborníkovi, keby ste mi ho napísali.Len vážne...dakujem za každý jeden príspevok

susanna

Ak mi viete nejako pomôcť, na niekoho ma odporučiť, prosím vás píšte mi na mail susana.v@centrum.sk... za akúkoľvek pomoc vám veľmi pekne ďakujem, je to pre mňa naozaj moc dôležité...

susanna

Dobrý podvečer, chcela by som vás, ak je tu niekto taký kompetentný o niečo poprosiť. Žijem v jednom malom mestečku, kde je nemocnica s poliklinikou,strašne ma trápi jedna vec a cítim sa veľmi bezmocná.Dedko pred troma týždňami nešťastnou náhodou spadol doma, šli s ním na pohotovosť s tým, aby zistili, či náhodou nie je v šoku a neporanil si nejakú závažnú časť tela-mozog,alebo tak... zistili len,alebo respktíve videli modrú ruku,dali mu tam odstanovú masť a poslali domov s tým,že je všetko v relatívnom poriadku. Prestal však chodiť,nedokázal sa sám najesť,čo pre neho predtým nebolo problém... Keď už sme videli,že je na tom fakt dosť zle,šli sme s ním znova na pohotovosť,kde mu prostredníctvom RTG zistili,že má zlomený kĺb,prijali ho na ortopédiu a operovali...vedeli sme,že je už postarší a je možné,že nemusí operáciu prežiť, dedko ju však prežil,ba napočudovanie,keď som na ďalší deň za ním prišla komunikoval,usmieval sa a dokonca sa snažil trošku cvičiť.. po štyroch dňoch za ním prišli a začali s ním cvičiť a rozhýbavať ho.. spolupacient odvedľa nám rozprával ako sa k nemu správali,dedko síce poslapšie rozprával ale snažil sa im naznačiť,že ho to bolí,oni akoby to ignorovali... po tejto "liečbe" ostal úplne mimo... prestal jesť,komunikovať,hýbať sa... po dvoch dňoch po previezli na JIS s tým, že pán primár na ortopedii povedal vraj dostal šokové vredy,ktoré mu praskli.. na JIS vydržal asi pár hodín a potom zomrel.. prosím,ak mi viete niekto poradiť nejakého schopného odborníka,ktorý mi vie nejako pomôcť,som už zúfalá,nechcem,aby sa niečo takéto stávalo,nemocnica predsa nie je bitúnok a ľudia nie sú dobytok... POMOŽTE MI!!!

sysssy

chcem sa poradit.. pred 3 dnami som tahala koberce a spravila sa mi popalenina trenim.. mam tam take malicke pluzgieriky ktore uz praskly.. a rovno z cerveneho flaku smeruje cerveny pas k laktu.. je to otrava krvi???

citatelka

pre jetam, a IvanBA a všetkých ktorí mi chcú poradiť,moja adresa je tatianaboris@azet.sk dakujem za všetky maily.

RNG

Citatelka, pri nedostatku enzymov alebo kuselin v zaludku kvasne kultury nie su zastavene a kvasenie zacne este v zaludku. Potom nedotravene ciastky potravin sa dalej rozkladaju v crevach bakterialnou cinnostou a sposobuju plynnatost a casto aj nevolnost a nechutenstvo.
Spravna davka traviacich enzymov je ta, ktora tento problem napravi a signal dostatku enzymov je zmiznutie plynnatosti

RNG

Agina, "trpezlivost je matka mudrosti", takze asi do tej kategorie po mnohorocnom zbierani vedomosti este stale patrim, ale neverim, ze dlho. Preto sa chcem podelit s tymi vedomostami, pokial este nezacnu rapidne ubudat vekom.