3 mýty o sledovaní televízorov: vzdialenosť, žiarenie a nevhodný obsah

Táto diskusia patrí k článku: 3 mýty o sledovaní televízorov: vzdialenosť, žiarenie a nevhodný obsah
3 mýty o sledovaní televízorov: vzdialenosť, žiarenie a nevhodný obsah

Určite ste vo svojom detstve počuli vetu, že máte vypnúť televíziu, pretože si kazíte oči. Alebo že sedíte veľmi blízko a máte si posunúť kreslo o kúsok ďalej. Televízia je vo všeobecnosti dobrý sluha, ale zlý pán. Je preto dobré vedieť, ako si správne vybrať televíziu, program aj spôsob sledovania tak, aby televízia neškodila vášmu zdraviu.

Ivanka082

Mohu se vás prosím zeptat na to, co si myslíte o škodlivém světle, které vydávají třeba notebooky? www.tera.cz Já jsem slyšela, že dříve to bylo mnohem horší, ale že když se dnes budete dívat několik hodin do obrazovky, tak by to vašim očím nemělo nějak moc uškodit. Pletu se? Ozvěte se mi prosím někdo, kdo tomu ze zdravotníků rozumíte. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

marek_marecko

od kedy mame doma nove relaxačne kreslo zo stoličky24, tak TV sledujem iba z neho. J epohodlne a niekedy sa stane, že v nom aj zaspim

alicazazrak

TV mame velku z okay elektro, mame j zavesenu na stene, lebo taku velku komodu, aby mohla na nej stat sme doma nemali (TV ma uhlopriečku 170cm)

thewriter

It means you are going to be promoted.
When your personal life is gone, remember to notify me, it means you are going to be promoted.
I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work.
Choice is a very interesting thing, and when you make a choice, it also means that you will lose something very pity.
www.thewriterblogger.com
A very interesting website

jarica21

Dnes už telky nie sú nejaká drahá záležitosť, čo je fajn, lenže fakt je že na kvalite by sme mali stavať.

Kiko22

Dneska je tá technológia televízorov tak daleko, že nejake žiarenia je úplne irelevantné, nehovorím že je to úplne zdravé ale určite to neni nič strašné :) ja som akurát pozeral nejaku novú telku a recenzie, napríklad tu necenzurovane.sk a skoro všetky sú už tak popredu, že nejake nežiadúce účinky sú už minimálne :D